Intervjuad

Ja, det ska jag minsann bli nästa vecka=D
 Av svenska branschmagasninet, det ska bli superskojj & lite pirrigt^^

Svenska Bransch magasinet
Så vänta ni bara, detta är bara början, snart ser ni mig på varenda löpsedel^^ *fniss*

Home

Jaha, då var man hemma igen då=) Det var en riktigt mysig helg uppe i dalom & fint väder hade vi oxå=) Hann tyvärr inte träffa alla som jag ville, men jag kommer ju att komma tillbaka;)

Det var en välbehövlig resa & nu känner jag att batterierna är laddade, energimässigt iaf, men som vanligt så blir jag ju ALLTID sjuk när jag kommer hem...whyyy???:@
Så jag sa till min kära bror att next time så blir det gasmask & skyddsdräkt, dom har ju några virusmonster där hemma...hahahaha^^ Och ett nytt litet monster har dom skaffat oxå, lilla Bonzo som jag har nämt tidigare...såååååååååååå pip pip söööööööööööt^^ Och vilket arbetsmaterial, gaaasch, den hunden i rätt händer skulle kunna komma toklångt!!! Skit kul att se iaf=)

Här är lite pics



Det nya monstret^^


Nästa bandyproffs? Ni vill inte a honom som motståndare iaf;)

Far & Son

En glad bror

Leksand Tomorrow!

Japp, då drar jag & blåa pärlan upp till Dalom imorrn & det ska bli så skönt såååå=D Då får man träffa lite trevligt folk igen, wiiieee^^ Ja, och lite jobb blir det ju såklart, då jag ska ha lite privat lektioner:)

Men sen är det bara semester som gäller;)

Så so long lovers!!


ValpAvslutning

Ja, då har det redan gått 6 veckor & idag var det valpavslutning=) Så mysigt att se deras framsteg & alla klarade testet galant!! Då blir man stolt som instruktör^^ Här kommer lite pics=)


(Nästan hela ligan, 2 fattas)

Tusen tack för denna gång, ni har varit jätteduktiga allihopa
&
 jag hoppas att ni tar livets utmaningar med en klackspark=)

  

Bror Min

Ja, vi fick ju även ett besök av bror min & flisan igår, det var mkt trevligt, men alldeles för kort besök=/ Men men, det blir väl fler ggr=) Idag så ska ju dom hämta sin nya familjemedlem, lilla "Bonzo" som är en canecorso valp, så liten, det är han nog inte länge till;) hahahhahaaa.....Och jag är inte ett dugg avis, på alla tidiga morgonar, gå upp mitt i natten, bara för att sätta foten i bajs eller kiss, hahahhaaa, nej..så avis är vi icke^^ Men jag hoppas ju att allt kommer att gå bra & jag kommer ju  upp redan nästa helg för att titta till dom;)

Idag blir det för övrigt lugnt, kursen blev inställd pga sjukdom, så jag får väl se om jag tar med gubben & kanske börjar städningen på den gamla lghten...blää...men det måste ju göras....

Ha en trevlig söndag!

Liams Dop

Här är lite bilder från Liams dop=)



I kyrkan



Mamma, Pappa, Barn;p


Här vankas det mat

Och har man en Ior besatt mamma, så blev det ju självklart en ior tårta;)


Lill gangstern^^

Det var en trevlig tillställning, med god mat & vettigt folk;) *S*

Varning

till er som säljer valpar, passa er för en Linda E.
Läs mer på Monikas blogg, som ligger under länkar!

Till...

...nåt roligt istället=) Nu börjar det hända nåt med kursandet i leksand, så jag tror att jag kan glädja min bror med att säga att det blir en kurs om 4veckor=)

Inte för att han läser denna blogg, men endå, det är kul att det blir solsken mitt på den svarta himmlen=)

Och en härlig långprommis har det blivit idag oxå:) Sen vill jag bara säga tusentack till Maritza för att hon finns, du är helt underbar, hoppas att du vet det:)
<3

Usch!!

Vad jag HATAR skitsnack....jag är så oerhört trött på detta, att det aldrig kan sluta???:S Och det som är ännu värre än skitsnack, det är när folk väljer att "hoppa" på en pga rykten, va vad är det för stil?? Att en gammal jävla kärring inte har nåt bättre för sig än att sitta & trycka ner en ungdom....Och till vilken vinning?? INGEN!! Nej fy pyttsan för hundfolk, allt detta gör så jag skulle kunna skita i detta & börja att virka istället!!! Ja usch vad trött jag blir på detta! Men det som är jäkligt skönt det är att jag även kan bevisa vad jag säger & inte, så det så! Och om denna kärring som sprider detta läser det här, då kan du räkna med att ett ord till ifrån dig & jag berättar allt för den andra parten vad du har sagt....Då tror jag minsann inte att hon vill sitta & fika med dig längre....Blä för kärringar i 40-års krisen *kräks*

Nej, dra du åt fanders, finns nog inte nån människa som jag tycker så lite om som henne & jag säger bara det, att slutar du inte nu, då kommer jag att lägga ut ditt namn här så att ALLA kan akta sig ifrån dig!!!!

skaffa dig ett liv istället för att sno energi ifrån andras...

Träning

Denna vecka har det varit rätt lugnt med kursandet så då har jag självklart passat på att ge mina egna doggs extra mkt träning=) Och det går så himla bra med G, han har utvecklats enormt sen förra sommaren!! Så nu hade jag gärna hoppat på nån mer kurs innan jag ger mig ut på tävlingsbanan igen, men det tycks bara vara nybörjare & fortsättningskurser här...suck...Men jag får väl hitta lite inof tävlingar & passa på att träna då=) Med C går det oxå bra, men man märker att gubben är gammal=/ Så det blir nog ytterst sparsamt på tävlingsfronten för hans del. Och för lilla N går det framåt...ÄNTLIGEN!!...hahah...:p  Men jag vet inte hur mkt man vågar köra om hon nu har puppisar i magen, nån som vet? Nu är det ju bara en vecka sen parning, men jag vet inte hur försiktig man bör vara? Tacksam för tips iaf=)

Annars så är det besiktning på bilen som gäller, så nu får ni hålla tummar & tassar för att lilla pärlan är "frisk"^^

Nej nu ska jag nog reta monika lite med att gå ut i den hääärliga solen vi har här;)
*fniss fniss*


Kursekipage

Ja, jag har ju inte visat bilder på dom nya ekipagen, men här kommer dom=)

Maritza & Cali

Erika & Logan

Erika & Maggie

 Juan & Machie

Andreas "Maja" & Linnéa

Dagens allmänlydnad gick bra & som det verkar så är alla nöjda, så det känns jättekul=) Och man ser att dom som gör sina läxor är ju självklart dom med
framsteg;) Och det är en liten grupp, så vi hinner med mkt! Så jag tror verkligen att detta kommer att sluta bra:)

Lite pics

Jag låter bilderna tala idag^^

Ordning på torpet



Utanför vårat hus


Ninja ser ut som en härskare^^ (kolla in blicken)

Det är ju lite svårt att ta bilder på sitt hem, så vill ni verkligen se hur vi bor, så föreslår jag att ni kommer över på en fika;)

Påskafton

Ja, idag är det ju påskafton & som vanligt i mitt liv så har man ju en tradition att måla ägg^^ Och så blev det ju självklart även iår, trots att jag har en tonåring hemma som tyckte att det var lite smått pinsamt;p Men men, är det tradition så är det!=D

Och sen har vi ätit påsklunch, det blev ett otroligt litet bord i år, men (ett stort men) det blev ju ett iaf;)
Sen får vi väl se om det dyker upp nån påskhare i år, tyvärr så tvivlar jag ju starkt på det=/ Men men, jag får ju sällis över påsk iaf=)


En påskprommis men fina påskliljor



Äggmålning på högsta nivå!;)


Våra mästerverk!!


Påskbord

En glá kille som ska få mat^^





Påskhälsningar

Några påskhälsningar har det ju ramlat in=)


Bosse


Telma

Kort på några kursare


Från min kära bror

GladPåsk


AnimatedEasterBunny.gif Bashful Bunny image by Lee1959

easter_comment_graphic_03.gif animated easter bear image by mygladsandrags

Tack Monika

för påsk kortet=)

Skärtorsdag

Ja idag är det ju skärtorsdag & det är väl idag man får visa sitt rätta jag & dra fram kvasten;)
hehehee


Men för min del så var det valpkurs idag & vi hade sådan tur, det har regnat hela dagen men så lagom till kursens start så blev det soool=D Ett mkt roligt kurstillfälle var det idag, då dom fick jobba endel med miljöträning & hjärngympa & det var jätte roligt att se dom små liven tänka så det knakade^^

Annars så har det varit en rätt lugn dag, men jag fick en glad överraskning=) Jag skulle egentligen vara ensam över påsk, då M ska uppåt i landet & jag hade inte möjlighet att följa med, men som tur är så har man ju sååå gulliga kusiner, fast jag ser dom nog mer som syskon;-) Så R tänker iaf dyka upp imorrn & hålla mig sällis, yeahj!!=) Sen vet jag inte om resten av ligan dyker upp på lördag, sånt vet man aldrig med min släkt^^ Men jag är så otroligt glad över att jag har dom alla<3

Så nu blir jag inte ensam iaf=)

Ha en trevlig kväll & en mysig påsk



Tiden?

Ja, vart försvinner den?:p Imorrn är det fredag igen & även påskhelg & min blogguppdatering har inte blivit som den ska!

Men jag börjar från början:)

I fredags så kom mammsen & Mikko upp, dom hade med sig lite saker som var mina, samt ett JÄTTE påskägg bestående av mat...Tack så jätte mkt!!=D

I lördags så var det barndop & 40års-fest, lilla Pontus skulle döpas & i samma veva så drog dom till med ett 40årspartaj för pappa Krille, det var mkt trevlig att se stora släkten igen & till & med Johan dök upp, har nog inte sett honom på 14år!! Så det var skitskoj=) Senare på kvällen så drog vi oss hemmåt igen.

Söndagen så var det ingen rast & ingen ro, då dök Emilia upp vid 9tiden på morgonen, hon skulle spendera ett helt dygn med mig^^ Och det var så mysigt så=) Vi pyssla lite med lägenheten, sen blev det cider & god mat:)

I måndagsmorse (7:00!) så bar det av till ödeshög för att para Ninja, allt gick bra & det blev en parning på en gång, inga förspel här inte;) hahhaha!! Jag & E gasade på som bara den, så att hon skulle hinna med tåget hem, stackars flicka först 5timmar i bil & sen 6 timmar på tåg=/ Men tusen tack för att du kom<3
Sen på kvällen så startade allmänlydnaden, det var ett roligt litet gäng på 4stycken:) Och som vanligt så tror jag att det blir kanoners!

Tisdagen ägnade jag mig åt att fixa klart det sista i lägenheten & jag var även på hundklubben hela förmiddagen, så i tisdags så var det mina egna hundar som fick träna, samt att matte blev lite solbränd & det är inte fy skam;)

Onsdag så var det dags för privatkurs igen & denna gång så var det Erika & hennes Logan som behövde lite tips & råd & ni kan ju läsa i gästboken om dom vart nöjda eller inte;)
Efter det så var det dags att slänga sig i bilen för att återigen åka till ödeshög, men då för att hämta min tös^^ Nu var det slut på kärleksflingen, så det var dags att återgå till sthlms trakten igen:) Efter lyckade parningar så känner jag mig helnöjd & förmodligen blir det puppisar v23-24! wiiehooo!!=D Vi kom hem sent & det spöregnade, så det var bara att ta doggsen på en prommis & sen blev det sängen:)

Så, jag vet inte, godtar  ni min ursäkt för den dåliga uppdateringen;)?

Jag vill även tacka först & främst mamma & Mikko för att ni kom hit med resten av mina saker & ett mega TACK för all mat, det behövdes verkligen;p

Sen vill jag tacka Emilia som trots sin tidsbrist tog sig tid för mig, då det verkligen behövdes, tack raring för ditt underbara
Stöd!=)

Jag vill även tacka cissi som tog hand om Ninja så bra &
för att du är så shysst gällande vissa saker=)


Fredag

Ja jag har ju haft lite att pyssla med därav den dåliga uppdateringen;p Men nu börjar det bli ordning på torpet & idag kommer mammsen och mikko med resten av sakerna, så efter helgen blir det en ny bilduppdatering=)
Annars har veckan rullat på med kurser och fler o fler blir dom, så man märker att hundfolket har vaknat upp ur sin dvala;) Men det är iaf jätte skojj! Och att så många nya hittar hit det gör ju saken bara ännu bättre=D

Ninja löper för fulla muggar & på tisdag bär det av till ödeshög för parning, så då får ni hålla tummar & tassar att det går bra;) Sen kommer den där olidliga perioden där man väntar med spänning om det är puppisar i magen^^ Ska bli så himla skojj men om det inte blir så tänker jag inte sitta att hänga läpp för det, då kör vi ett tävlingsår istället & mer meriter på hyllan, det är ju inte fel;) Så vilket som så hoopas jag på en kanonsommar & detta år kommer även bli Cazpers absolut sista tävlingssäsong, man märker redan nu att skrutten har tappat fart, så vi får se, men jag hoppas att han pallar med detta år iaf, tävlingsmässigt alltså, sen vill jag ju att han ska leva för evigt! Inget annat är acceptabelt^^

Imorse så gick återigen runt sjön & denna gång badade alla hundar, även Ninja alltså;O Kors i taket! Men det såg så mysigt ut & i denna värme så kände jag själv för att hoppa i;)

Både jag & M sa det igår att vi kan nästan inte bo bättre, det båda saknar är en liten tomtplätt, men annars är allt perfa! Jag som är hundnörd prioriterar ju lite annat, så tänk er

Vi har en bäck utanför husknuten, vi har en sjö några hundra meter ifrån oss & själva huset är nästan helt omringat av skogsdungar, så ja jag trivs verkligen här! Och det är så himla lugnt??!! Sen att vi går mot sommartider det gör ju inte saken värre precis;) Så för ett tag sen så kände jag verkligen att jag var redo för att ta mitt pick o pack & dra hem till dalarna, men nu konstigt nog så trivs jag bra där jag är, för tillfället iaf^^

Ha en trevlig fredag, det ska iaf jag=)!


RSS 2.0