Thoreau


The Past

Dags att glömma och gå vidare....Ja, det är ord man hör ofta...Men varför är det så svårt?
Varför hänger vi kvar i det förflutna och spekulerar o funderar på saker som redan hänt och som vi inte kan göra något åt?

Vi sitter noggrant och studerar detaljer på en historia vi inte kan ändra och vi frågar gärna andra vad dom tycker o tänker, så att det verkligen uppmärksammas och blir en diskussion...MEN VARFÖR!?

Det enda som händer är att man blir osäker, ledsen, förvirrad och till och med arg ibland.

Jag vet inte om det är Blekinge luften eller inte ;-) Men jag har bestämt mig för att låta livet ha sin gång, det förflutna kan jag inte ändra och därmed inte heller hotas av. Framtiden kan jag inte se in i, utan bara ana vad som ska hända...MEN....men det är IDAG som jag kan göra något åt, det är idag jag kan vara glad för saker som händer mig NU.

Jag vet att det kommer att bli svårt att stänga locket till livets arkiv, men för varje gång jag vill tjuvkika i historiens låda, så ska jag fråga mig själv varför, är det värt det, ger det mig något annat än sorg?

Idag är en ny dag och idag ska jag bara njuta av de små ting som faktiskt gör mig lycklig i stort =)


Semester

Jaha då har man nu 3 veckors semester och den är verkligen fullspäckad och jag längtar verkligen tills jag ska fara iväg =)

Först ut är en flygtur ner till Blekinge där väntas östersjöfestivalen, undersökande av min ev framtida skola och så ska jag genomgå en känslomässig tur och vart den leder vet jag inte riktigt... Kan bli bra, kan bli oerhört jobbigt... ödet får bestämma!

Men sen bär det äntligen av till mitt älskade Leksand! :D Där ska jag verkligen njuta av alla mina underbara vänner & familj- det ska verkligen bli semester det ;-) Åhh så härligt! Längtar redan nu, men snart snart SNART är jag där <3

Efter det blir det en tur ner till Strömstad och träffa kära mammsen o Mikko - ska bli myspys- Ska även få träffa min älskade My och det ska bli otroligt underbart!

Sen bär det av mot Sthlm och vardagen ska slå sig till ro igen. Så man kan sammanfatta min semester som en rensning i själen. Först ska jag bearbeta nånting jobbigt, sen ska jag börja min läkning genom en massa skoj och tillsist landa lite lagom och reflektera min resa i naturlig miljö ;-) Hihi....Vi får se hur jag sammanfattar allt efter dessa 3 veckor, som allt annat i mitt liv så lär det bli helt galet, upp o ner och inte alls som jag trodde ^^

Carpe Diem


Att våga

Det finnns så mkt här i livet som begränsar oss helt i onödan. Så som att följa sitt hjärta, sina drömmar, sina ideér osv. Vi blir begränsade pga rädsla - rädsla för att bli sårade, för att misslyckas, att inte våga. Hur mkt missar vi egentligen pga våra hinder? Kan vi kanske bli det vi alltid drömt om? Kan kärleken stå framför dig, men du ser inte för att du är rädd för att bli krossad igen? Kan den där magiska ideén du har bli ditt mästervärk?

Varför hindrar vi oss själva - vad vinner vi på det? Att leva i en olycklig men "trygg" bubbla? Är det mer värt än ren lycka?

Jag har lärt mig mkt under min egna resa och jag har just lärt mig att våga klättra över våra hinder. Jag har lärt mig att våga trots att man nästan är säker på att man kommer att bli krossad, men jag har oxå lärt mig att våga göra det för att jag vet, när jag står där skör, ensam och lite heartbroken så finns mina eldsjälar omkring mig, det gör ont att laga sig själv, men det är Okej, för det blir bättre...

Livet gör ont ibland, man tvekar många gånger på varför och ibland så känns allt bara SÅ orättvist! Men det är oxå Okej, allt har nån mening, det tar bara olika lång tid innan man ser det. Livet ger o livet tar, frågan är bara hur mkt du tillåter det att ta utan att ge...??

Fånga dagen som man brukar säga - det kanske är värt att tänka över - låt ingen annan än DU bestämma vad du vill förlora eller gå miste om pga rädsla och dåliga minnen
Carpe Diem


I'm Not Ready


Look me in the eyes,
You know it's okay we didn't make it forever
Come hold my hand,
Hold on to this last minute we have together

I'm not ready
To say goodbye
And if it's over
Give me the strength to go
Cause I know I'm never going to be
I'll never be ready
To say goodbye, to you

And even if we tried
We would end up right back at this place together
This was not a lie
And what we had will always be a real love forever


Lie

If you ask me how I'm doing
I would say I'm doing just fine
I would lie and say that your not on my mind
But I go out, and I sit down at a table set for two
And finally I'm forced to face the truth
No matter what I say I'm..
Not over you,

Damn, damn boy you do it well, and I thought you were innocent
Took this heart and put it through hell, but still your magnificent
I, I'm a boomerang, doesn't matter how you throw me
I turn around and I'm back in the game, even better than the old me
But I'm not even close without you


Best Thing I Never Had

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with that
Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now


Jag måste varit någon annan

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar...
En resa

Jag har genomgått en resa, en personlig resa som har varit ett underbart helvete! Att man kunde känna så mkt olika känslor på en och samma gång hade jag aldrig kunnat ana. Jag tror jag har gått igenom ALLT som går att känna precis under exakt samma ögonblick! En resa som har gjort så att jag har förlorat & skapat nytt perspektiv på livet, på människor, på världen i allmänt.

Under den här tiden så har människor kommit och gått, jag har blivit dömd på båda sidor och personer med stor betydelse har tagit avstånd och jag har känt mig väldigt ensam. Att ge någon sin omtanke kan ibland göra mer skada än nytta och sanningens ord kan svida! Jag har fått smaka på väldigt hårda ord som gavs i omtankes tecken - var det värt det? För mig personligen var det inte det.... Medmänsklighet innebär inte alltid en hård sanning - ibland innebär det att bara älska personen & stötta den i ett svårt beslut - att vara där som den viktiga person du är i dennas liv

Den här  resan har väckt mig, den har öppnat mina ögon - fått mig att inse att allt inte är svart eller vitt, rätt eller fel, gott eller ont. Att små saker inte behöver betyda mindre smärta, att stora saker inte behöver betyda slutet. Jag har lärt mig mkt, men kan bara lite på min nya väg. Jag har fått känna på en storm och den har fört mig till en annan stig, en väg som är okänd och jag känner mig något vilsen. Jag försöker varje ny dag att utforska mitt nya jag, jag försöker att lära mig att gå på nytt - varje steg är vingligt - men jag tar mig en liten bit framåt ju längre tid jag går....I

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all


If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

RSS 2.0