Shopping Galen

Jepp, igår & idag har jag gått loss på materiella ting ^^

High boot     


Dessa stövlar har bla inhandlats =)

Och imorrn så ska jag handla lite inför helgen, blir ju utgång både fre  & lördag :D

Så nu jäklar, här ska dansas!! ;-)


Talk to ya later !!


Vecka 2

Ja, idag är det en ny vecka & vecka 2 på mitt "nya" liv ^^
Och veckan har börjat bra, jag känner att jag hunnit landat lite efter helgen & nu kan jag faktiskt njuta av mitt eget hem & min ensamhet. Förra veckan vart det ju endel tårar, det blev ju en sån stor omställning & snabb omställning, så jag tror inte att hjärnan hann med...

Men nu så, nu känns det som att jag börjar att trivas lite smått & njuter ganska mkt av att ha ett alldeles eget hem. Nu när man är singel igen så har dansfötterna vaknat till liv igen, så på fredag så ska jag o Emma ut och skaka lite rumpa & det ska bli skitkul :D

Sen blir det acd mys på lördag =)

Och på söndag är det juh alla hjärtans dag & vad ska jag göra då...hehe...ja, det avslöjar jag inte ;)

Nu blir det lite Tv

Tjing


Landat..

...Ja nu har jag varit Sollentunabo i en vecka, det har varit fullt upp, så bloggen har fått vila en stund.

Förra fredagen så gick flyttlasset, mamma o mikko kom upp med alla mina saker från strömstad. Kl 13:00 så stod vi vid huset & det var bara att börja lasta in, jag o mammsen packade upp medans martin o mikko åkte till södertälje för att hämta nästa lass. När dom väl kom tillbaka så hade jag o mamma packat upp ALLTING (!)...Ja shit vad flitiga vi var =) Efter en välbehövlig vila så bestod lördagen av rastgårdsbygge, uppackning & pyssel...Men pga det dåliga vädret (vart det nu var ;p ) så åkte mamma o mikko hem redan lördag eftermiddag, senare på kvällen så käkade jag o martin middag o såg på film.

Söndagen så drog martin hemåt & jag fortsatte mitt pysslande, senare samma kväll så blev det Dejt med Mr A, lite spontant sådär, men skit kul o nervöst ^^, han kunde aldrig ha gissat att jag hade flyttat in på fredagen ;)

Helmysig kille iaf & verkligen toppentrevlig! När taxin kom vid 00:30 och hämtade alex så stupade jag i säng kort därefter!

Måndagen så skulle jag juh börja mitt nya jobb, så upp med tuppen för att ta emot alla gulliga daigsbarn ^^
dagen gick bra, sen var det dags för hemfärd på kvällen ( för mina dagisbarn alltså) det gick helt okej, lite läskigt att köra i stan, men jag har en trevlig dam som talar om för mig hur jag ska åka ;)

Sen så har veckan rullat på med stadskörning, promenader, kundbesök, snöskottning & hämtning av det sista i Södertälje.

Så kom äntligen helgen & den var efterlängtad kan jag lova!! ;D

I lördags så gjorde min kusinvitamin iordning mitt hår & det blev så grymt BRA!! I LOVE IT!! ;)
Så jag kan varmt rekomendera Maria på frisörimperiet i Farsta =)

Och ja, nu så är det Söndag igen & idag har jag legat i sängen med pyjamas HELA dagen, det är de som är så skönt med att bo i skogen, man kan gå ut med doggsen hur fasen man vill ;)

Japp, nu vet ni lite vad som händer o sker i mitt liv, imorrn är det en ny arbetsdag

See ya! <3


RSS 2.0