Tiden

Ja, tiden den bara springer iväg, hinner knappt med att gå upp förrens det är ny dag känns det som ^^

Arbetet rullar på i vanlig ordning =) Kan ju säga att helgen som var, den sov jag nog bort, så än är inte kroppen van ;) Men allt funkar fint...

Jag känner att jag mer o mer börjar bli mitt gamla jag, känns verkligen toppen, men nästan lite overkligt, så lite läskigt är det ^^ Nu vill jag ju inte hamna nere i botten igen, för jag vet ju vilket helvete det har varit & fortfarande är vissa dagar. Men nog om det, nu ser vi saken från den ljusa sidan istället :)

I och med att man börjar bli sig själv igen, så kommer ju även  nya viljor & önskningar i livet. Vill inte avslöja nånting just nu, men jag befinner mig på en plats där allt känns bra, man svävar lite på rosa små moln ^^

En kär gammal vän har smygit sig in i mitt liv oxå, känns otroligt bra att ha dig tillbaka <3

Nej nu känner jag att det bara blir en massa trams :P
När jag läser detta inlägg lite senare, så fattar jag nog ingenting^^

Jaja...Morsning Korsning ;)


God Morgon

God morgon världen! Just nu så har dagis hundarna precis landat in & nu börjar även lugnet komma på besök :)

Idag är det sista jobbdagen för denna vecka, ja med dagishundar alltså, kurserna dom rullar på i vanlig ordning ;)

Men fy vad slut man blir, man märker verkligen att psyket inte är van att jobba heldagar, även fast det är hemma, så blir det på nåt annat sätt ändå...Men ja, jag ska inte klaga, var nog senast i skolan som jag längtade såhär mkt till en fredag ;P hahahha.... Men men, imorrn så kommer den ju =)

Nu ska jag äta lite frulle, sen blir det lite vila innan dagens skogsbesök står på schemat.

Hoppas att ni får en bra dag!


Tjiing!


Jobb

Ja, nu är vi inne på dag 2 med det nya jobbet ;) Måste säga att det funkar förvånadsvärt bra & dom har anpassat sig väldigt snabbt :) Men det kommer nog att ta lång tid för mig att anpassa mig till dom nya arbetstiderna, usch å fy, jag är verkligen ingen morgonmänniska :P

Måste bara ge extra kredit till mina hundar som bara accepterar ALLTING...Helt otroligt, så nånting bra måste man väl ha gjort ;) Inte alla som har hundar som bara "tar" allt, så länge matte säger att det är okej ;)

Hehhe...Folk tyckte säkert att jag var helgalen när jag kom åkande med hundar i bakskuffen, baksätet & framsätet...hahaha:P Men så blir det när man har en liiiiiten bil ^^ Jag hoppas ju att min stooora bil kommer
S N A R T !!

Igår var det även avslutning på valpkursen & samtliga kursare skötte sig bra =) Och tusen tack till Emilie & Roger för dom kanon fina blommorna & den fina chockladasken *smaskens* ^^

Kommer att sakna detta gäng, men jag önskar dom All lycka till i fortsättningen =)

Nu kommer snart Emma & då ska vi fika, sen blir det allmänlydnad


Wilsson


Tripp, Trapp, Trull ;)


Helgen

Ja, herre guud vilken helg! Som ni vet sen tidigare inlägg så skulle min helg bli fullspäckad & det blev den verkligen!

Nu är jag såå trött i kroppen att mina ben känns som geléklumpar :p Men det har varit en riktigt rolig helg & det är glädjen, folket & mina älskade hundar som gör så att jag orkar med ;D

Gizmo klarade Mh:t idag helt galant & han blev självklart godkänd på skottet *YES* så nu är det avklarat & vi kan nu påbörja apellen om vi skulle vilja det =)

Men helgens största bravad det är att min älskade gammelgubbe på 9år gör sitt första fel fria lopp på tiden 50,98 & vinner hela jäkla agilityklassen, fy satan vilken pärla jag har!!! :D :D Jag är så förbannat lycklig över min lilla Pirajja ;)

Nu ska vi bara njuta av dagens vinst & dom ledsamma nyheterna får vi ta en annan dag...=/

Imorrn börjar iaf mitt jobb, ja äntligen så får jag oxå gå upp tidigt som alla andra, längta till sovmornarna på lördagar, gnälla över hur slut man är på kvällarna osv ;) Ja, det ska bli enormt kul att få rutin på livet :)

Med den meningen så avslutar jag dagens inlägg

Tjing!!


YES

Ja, ta me 17, nu äntligen så går det bra...peppar, peppar ta i trä...hehe....

Idag har jag skrivit papper med kund nr 2, känns sååå skönt & framförallt kul!!! Så på måndag utökas familjen med en Collie hane "Wilsson" Och en pittbullamstaff hane " Csaer" Hoppas att allt funkar fint & att grabbarna sköter sig som dom  ska :)

Denna helg är för övrigt fullspäckad.
Imorrn ska jag vara hejjaklack till Emma som ska tävla lydnad, siktar på sista ettan för ett Lp :)
Sen blir det bilkollning, måste ju ha en S T O R bil nu när jag blir 6hunds mamma xD
Och efter det blir det valpkurs, så får vi hoppas att fröken tycker att vi har gjort våran läxa =)

Söndag, så ska jag upp kl 6, för då ska Gizmo Mh-testas =D *Äntligen* Sen så vid halv2, då blir det agilitytävling för båda grabbarna black, så det blir en tuff dag för lilla G, men det ska nog bra =)

Så om jag inte bloggar på några dagar så vet ni varför, men kan även hända att rapportering sker efter händelser =)

IDOL TIME!!


Yes

Japp, ny dag, nya tag =)

Idag har jag storstädat, tagit hand om disk & tvätt, så nu blir man genast på bättre humör, när det är snyggt & fräscht runt omkring mig =)

Idag ska jag till doktorn, känns skönt, var ett tag sen nu. Efter det ska jag ha möte med min första kund *lycklig*

och därefter blir det kurs :) Så ja, en ny dag med ny energi & idag tänker jag inte låta nånting dra ner mig igen, får lära mig att ta en dag i taget, så just denna dag hoppas jag på att den blir kanon =)

Just det! Annie: Det blev JätteBra med lampan!! Så tack så mkt =D

Nej nu ska jag göra lite käk

Tjing!


Keera <3

Åhh...Vad lycklig jag blev när jaag öppnade min mail & fick se att jag hade fått mail ifrån Keera =D Var ett tag sen jag hörde av norskan, men hon lever rövare & har det kjempe gott!! ;)

Tusen Tack Elisabeth för dom fina bilderna, blev verkligen lycklig av att få se henne igen, tycker att hon har utvecklats jättefint! =)


Emilie & Keera


Här är hon bara såå lik sin mor =)


Duktig tös <3


Till Dig


Krasch

Jaha...Varför ska det gå bra när det kan gå kepprätt åt helvete?!

Igår hade jag det mest jobbigaste samtal i hela mitt liv, jag gjorde en människa såååå grymt besviken, var som att hela dennas värld rasade...Usch & Fy så jobbigt det var!!

Men nu har jag lärt mig min läxa, gör ALDRIG affärer med familjen & se till att dom du gör affärer med skriver ner varenda jävla piss mening på ett papper...FÖR ANNARS så är det så jäkla lätt att skylla på att det har blivit missförstånd!!!

Igår var jag så arg & besviken, att jag mådde fysiskt dåligt, jag tror faktiskt jag aldrig har varit arg på detta vis. Och på toppen av det hela, kom självklart en ångestattack.... Så jag ville spy & grina, samtidigt som jag kokade i hela kroppen. Magen vred sig 3000 varv & luften existerade knappt.

Fy satan vilken bakslag säger jag bara...

Nej, hädanefter ska jag vara en riktig B I T C H, som endast kommer ta in det B Ä S T A tänkbara, inget annat får duga.

kommer nog ta en dag eller två innan jag hinner smälta allt & kan se det ur ett annat perspektiv, för nu är jag bara sååååå
B E S V I K E N!!!!


Idag

Och idag, då blir det ju såklart träning för mina doggs, sen till kvällen så blir det valpkurs, näst sista gången faktiskt, känns lite små sorgligt =/

Men dom har utvecklats otroligt mkt under dessa veckor, så det bådar nog gott inför framtiden =)

Nu har det även börjat små rulla lite, både härikring & i dalarna, sen får vi se vart det hela slutar!

See you next time!

Tjing!


Söndag

Igår var det en lugn dag på Ågärdevägen :p

Vi var nog alla lite småsega efter gårdagen, men vad gjorde det, det spöregnade & var en typisk "söndag"

Men sen på kvällen så fick jag ett ryck, så då åkte jag & martin ut till klubben för att träna hund & tur var väl det, för igår så klarade Gizmo för första gången ett 12 pinnars slalom!! :D

Så nu känner jag mig taggad till tusen på söndag, då vi ska tävla igen =) Och på söndag ska jag även damma av gammelgubben, så skrutten ska få visa att gammla hundar kan visst....Sitta ;)

Men det ska iaf bli superskoj, blir väl även sista gången man ser agilitymänniskorna, tja, vi syns ju till våren förstås :)


Lördag

I lördags så var Emma & Tåbbe här på middag, det var super mysigt, super gott & framför allt super kul!! Har nog inte skrattad så mkt på flera år. Jag & emma fick sånt där riktigt skrattanfall, när man bara tjuter & tårarna sprutar & man kan bara inte sluta ^^ Ja, magträning fick man ju ;p Som sagt, minns att jag hade ett sånt skratt anfall i 7:an & det var ju några år sedan ;)

Hoppas verkligen att vi gör om det snart igen :)

Ska även träffa Emma idag, vi ska ju träna hund såklart ;)


Tåbbe bara skojja lite ;p Tyvärr ett internt skämt som bara vi 4 förstår ^^


Bästa EMMA <3


Skratt Retande

Ja, att min affärsidé skulle bli så här populär, det hade jag inte en aning om, men, ja nu till det förbannade "MEN:et" Men jag bor på heelt fel ställe!! Vill inte skriva allt för detaljrikt så att nån snor min idé ;p Men kommer jag bara på en lösning på detta, då tror jag fasen att jag kan livnära mig på det här !! ;D



Snacka..

...Om att mitt humör är UPP & NER, heela tiden. Blir snart knäpp på mig själv, ena sekunden skrattar man, nästa så gråter man & ibland hinner inte ansiktsuttrycket med, så jag rynka på pannan, med ett stort smile i facet & tårarna bara sprutar...Psyket nästa eller !? ;O

Usch det bara vrider sig i magen på mig, känns som att nåt stort är på G, men vad? Vad är det min kropp & hjärna försöker tala om för mig?! Har liksom en blandning mellan pirr & klump (i magen alltså)

Hm...Jag måste ju vara allvarligt sjuk...bör man bli rädd ?? :P

Nu kittlar det till och med i mina tänder...hahahha.... Ja, jag ska väl försöka fokusera på min nya affärsidé, så vad tror ni, är det nåt som kan gå hem?=)

Nej, nu måste jag kila...Älsklingen väntar! <3


WalkTime

WalkTime erbjuder hundvakt med hämtning & lämning vid lunchrastning.

Jag tar emot stora som små & till viss mån även "problem" hundar.
Har stor erfarenhet av olika raser & storlekar, håller även i egna hundkurser.
Och jobbar med possetiva belöningsformer.

Vi kan erbjuda er 2 alternativ, se nedan

Vid lunchrastningen så ingår 1 långpromenad & 1 kortare promenad vid eftermiddagen, vi kommer till största del vara ute i skogen med aktivitet & bus. Väljer man heldag, så ingår 2 långpromenader & 1 kortare promenad, alla hundar kommer att leva tillsammans med oss i våran flock & bli en del av familjen, ett riktigt hem alltså, inga burar eller boxar =)

Passar det eran 4fotade vän, så är ni välkomna hem till oss på ett besök


Vi kan även ta emot kvällshundar, skicka isåfall ett mail

Läs mer på:

 www.nattis.hundsida.se

073- 540 42 32

Varmt välkomna!



Kurs

Ja, idag var jag på agility kurs utan hund. Ninja ska ju börja löpa snart så nu har vi krig här hemma ;p Så nje, ingen kurs med den damen. Men jag tror nog att det var det här jag kanske behövde, en kursdag utan hund, bara titta på andra, få inspiration, ideér & ny energi=)

Så imorron om det inte är allt för grått & trist så ska jag pröva mina nya vingar ^^

Och nästa lördag blir det T Ä V L I N G igen, det ser jag fram emot! :D

Och nu, så har jag nog en affärsidé som faktiskt kan fungera, så idag har jg tittat på lite kontrakt & tillstånd, så får vi se vart framtiden för mig =) För går detta ihop som jag har tänkt, så kan jag nog ge jobb till nära & kära oxå=)

Vi får la se, ska ta det lagom lugnt=)


Prinsessa

Ja, nu på kvällen fick jag nåt ryck & gjorde iordning mina cockrar här hemma, så nu är Ninja en liten prinsessa med sitt fina täcke^^


Stolt PrinSessa

Men vi hade ju ingen tiara...


..S U C K...


Pannkaka

Jag är som en pannkaka just nu, hur man än vänder & vrider på mig, så blir jag bara platt & färglös. Platt, slö tråkig & färglös...blää... Och det är mina stackars hundar som får lida av det, när man är lite off =/ Vet inte om det är höstdepp, eller var det är...Men just nu känns inget roligt, det bara svartnar för ögonen & det enda jag vill det är att sova.... Verkligen kräktråkigt.

Nu är det verkligen kallt & jävligt & allting tar bara slut...Snart ser man väl inte en människa förrens till våren...ÅHHH SÅ TRÅKIGT!!! Kan inte sommaren vara liiite längre!?

Har ändå mkt på G förtillfället, men ändå så känns det bara tråkigt...Usch..varför mår man såhär helt plötsligt?? :s

Jaja, ikväll är det kurs, imorrn är det kurs & på lördag är det kurs...Så får väl försöka koncentrera mig på det..

Behövde bara spy lite galla i bloggen

Tjing!



Platt & färglös


RSS 2.0