HundTest

Dina svar i hundägar testet visar på att du är: Den ansvarsfulla hundägaren

Du är en person som går mycket upp i din hund. När du skaffade hund var du fullt medveten om att det var ett åtagande för åtminstone 10 år framöver och hunden ingår i alla dina planer och aktiviteter.

Du tycker att det är viktigt att veta så mycket som möjligt om din hund och du läser gärna facklitteratur om hundar och hundens psykologi. Därför förstår du också din hund väl och kan tillgodose alla dess behov.

Din hund förtjänar bara det allra bästa och du ser till att hunden mår bra genom att ge den sund och näringsrik hundmat och kompleterande vitaminer och mineraler. Att göra olika saker tillsammans med din hund är en stor del av din vardag och du lägger ner mycket tid och energi på att dressera den.

Det är tydligt att du och din hund är riktigt bra kompisar och din hund kan vara glad att ha dig till sin Matte!

Stämmer nog tycker jag ;)


My Love

Ja, nu längtar jag så fruktansvärt mkt efter min kärlek! Saknar henne så mkt att mitt hjärta snart spricker, ja tänk va, att man kan hitta sin soulmate, behöver ju inte alltid vara kärlek kärlek, utan kan vara vänskapskärlek, är ju faktiskt mkt bättre för då är det ju mindre chans att man förlorar den ;)

Så jag hoppas att jag får se henne imorrn, efter att inte ha sett eller pratat med henne på en heeeel vecka!!
 *S N Y F T*

Annars är det lugnt i livet, väntar dock med spänning på om jag får mitt lilla hus ^^ Mer om det på söndag =)

Nej nu blir det FilmTime!

Och Du, nu är det bara 21 dagar kvar ;)


Tandläkaren

Ja, idag så fick jag äntligen en tid hos tandläkaren & självklart var det ju Ekerö kommun som ställde upp, så plus i kanten till dom! =)

Fick reda på diverse saker, men kan fortfarande skryta med att jag är hålfri! he he hee ;) Min värk beror på spänningar i käken, även en vettig förklaring till min huvudvärk, jag trycker nämligen ihop käkarna när jag sover. Och min tandläkare sa till mig att man ska ha i ihop käken endast 13 min per dag, alltså när man äter, så då kan man ju förstå att jag har ont om jag biter ihop i timtal! Och varför det började göra ont nu, kan bero på saker i livet, vill inte gå in på det, men vi ska iaf avvakta sen får vi se om jag behöver en bettskena eller inte =)

Men ska även dra ut mina visdomständer, ajj värre!! Dom orsakade tydligen för mkt problem för mina andra tänder & tandlös vid 22 vill jag ju inte bli! =/

Men men, känns skönt att ha det avklarat & nu har jag fått en tandläkare som blir min, så nu får jag en kallelse varje år, känns så mkt skönare för då blir det inte att man skjuter upp det.

Annars fick jag jätte mkt beröm för fina tänder & fint tandkött & självklart en extra stjärna för att vara hål lös ;) hahahha....Känns bra, behöver man inte ha så dåligt samvete för min mun iaf ^^Bilder

Nu har bilderna kommit från vårat lilla modelljobb^^

Mina sötnötar <3


Hus

Ja, idag var jag och tittade på ett gulligt litet hus, alldeles lagom stort & en alldelses lagom stor tomt, jag huset var alldeles lagom bra^^

Nu får jag svar på Söndagkväll om jag är den lyckligt lottade eller inte. Men tyvärr så kan ju inte fantasin vänta, så jag har ju redan börjat fantisera om hur jag ska ha det & hur det kommer att bli. Så nu kommer jag ju bli jätte besviken om det inte blir av =/

Men jag får hoppas & be till dom övre makterna att just jag vinner ;P

Annars händer det inte så mkt...Jobbar på i vanlig ordning & har nu bestämt att även göra det vid jul & nyår, så nu vet ni att jag verkligen är allvarlig med att skippa julen ;)

Känner för övrigt att denna månad kommer att gå fort=) Tävling i helgen, helgen efter så är det lugnt, sen blir det släktträff & helgen efter det så blir det fin besök ^^ Ska bli så roligt så, är ju även första advent den helgen, så då får man ha det riktigt myspys =)

idag börjar faktiskt min helg, har inga dagishundar imorrn, men ska dock jaga en tandläkartid! Så sovmorgon blir det inte... Nu har jag sån jäkla tandvärk så ag skulle kunna slita ut helvetet själv! :@

Nej nu blir det prommis!

Tjing!

22 dagar kvar^^


Long Time

Ja, fy på mig, nu var det himla längesen. Men till mitt försvar så har jag faktiskt varit sjuk, åkte nog på grissjukan^^ Och självklart eftersom jag har sån tur i mitt liv, så har jag nu åkt på tandvärk!! =( Gör ont som satan & just nu känner jag mig som en knarkare, det ända jag gör är ju att knapra piller ^^

Men men, hoppas att jag får en akuttid denna vecka iaf =)

Annars så är väl allt som vanligt, jobbet rullar på i lagom takt. Just nu så söker jag även efter ett hus, allt är utav intresse, så vet du nån som vill hyra ut i sthlmstrakten så hör av er!!

Och till min kära släkt så vill jag bara säga att jag inte kommer att fira jul med nån iår, ska vara ensam!! Har tyvärr inte råd att köpa julklappar, så jag skippar julen i år, ska sitta hemma o äta julskina o köttbullar ^^ hahah...Ni tror säkert att jag skojjar, men så är icke fallet, så nu vet nu iaf =)

24 dagar kvar, snart kommer du ^^

Hej så länge!


RSS 2.0