Wiiee!!

Mitt i allt elände så kom en glad nyhet & det är att min valpkursgrupp är full!=D Känns faktiskt megaskönt!! Nu blir det ju fler kurser oxå, så det är bara att anmäla på;) Tack snälla Maritza som sprider så fina lovord om mig=)

Det får en att bli lite varm i kroppen  nu känns det lättare att blicka framåt=) Det kommer ju faktiskt att hända mkt spännande i framtiden (förhoppningsvis!) & det känns jätteKUL! Men det är oxå därför februari känns som en såååå onödig månad^^ hahaha!! Men tur att den är kortare iaf!

Och nu letar jag med ljus o lyckta efter en ny kenneltjej/kille & jag hoppas att jag hittar nån snarast! Så vet ni nån så kan ni ju hojjta till!=)

KRAAAM PÅ ER<3

Vet ej

.... vad som hände i senaste inlägget, jag kom åt nånting & så blev texten mindre, nån som vet vad jag gjorde:p??


Luftvägskatarr!

Ja, inte har man kanske gnällt i onödan...Var nämligen hos fabror doktorn idag & det visade sig att jag har luftvägskatarr. Ja, så nu blir det penicillin & hostmedecin. Och hade jag inte åkt in idag så hade jag förmodligen fått lunginflamation, så det var ju skönt att jag slapp det=D får jag ju hålla tummarna för iaf! Febern är relativt låg förtillfället, så det är skönt=)
Sen så ska gubben testa sig imorrn, han har väl antagligen samma sak! uscha! Får se om det blir nåt dalom för hans del, han kan ju inte komma dit & smitta ner alla! Men vi får la se!

Hoppas att mina nära & kära håller sig friska iaf=)

Jaha

Mötet idag blev inställt, dom ville tydligen inte att jag skulle komma dit & smitta ner dom;) Konstiga va??;p Just förtillfället så har alvedonen börjat verka, så nu känner man sig som en halv människa igen. Men inatt hade jag 39,5 & då blev jag som en bebis, låg & grinade samtidigt som jag ropade på mamma^^ Men jag fick en Martin som kom till min undsättning istället;) Idag så ska jag till sjukan, har förmodligen åkt på halsfluss eller nåt annat skojj! Så det hade väl inte blivit dalarna för min del iaf denna helg, känns ju lite bättre att man inte kan åka pga sjukdom, då blir det lite mera mitt val;p hahaha!!

Ja, jag kan ju berätta en rolig sak iaf & det är att vi fick lägenheten som jag blev förälskaad i! YES!! Så i slutet av mars, så bär det av mot nytt hem! Och jag efterlyser redan nu några som vill komma & hjälpa till! Helena, emilia..vi var ju ett bra team sist, right?=)

Nej, nu lär jag väl äta något

Tjing!

Den stiger

Ja, denna rackarns febern bara stiger o stiger....hade nyss 38,5, blää!! Jag har ju inte tid med detta, imorrn är det ett viktigt möte inplanerat & det känns ju inte så kul att sitta där i en timme, med kokande feber! Just nu så har jag gått upp för att göra nåt annat...blir tokig på att bara ligga still, trots att jag behöver det! Suck...vad tråkigt det är att vara sjuk=(

Ja, jag har inte så värst mkt att skriva idag....bara trams...Nej, jag får väl lägga mig i soffan igen!


Förbannelse!!

Ja, jag har länge trott att jag har en förbannelse över mig & nu när man är sjuk & ynklig så känns det ännu värre ;-(

När något bra kommer till mitt liv, så förstörs det med två dåliga saker. Ex. Nu har vi hittat en bra lägenhet, mm...det är ju jättekul, om vi får den. Ja, då får jag genast veta att båda mina kennelflickor ska sluta, aha tänker jag?? men men, då hade jag redan någon annan som kunde ta doggsen nästa helg & idag fick jag då veta att  den personen inte kunde! SKIIIT!!! nu blir det inget dalarna & jag hade verkligen (!) behövt en uppladdning! Hade även planerat in en massa skojj. Men ja, nu blir det inget av, utan istället ska jag sitta här i psykhemmet helt ensam,
INTE VAD JAG VILLE JUST NU!!

Och såhär ser möstret ut i mitt liv, en bra sak kommer, & två dåliga knackar på! Nu tror ni säkert att jag överdriver, men jag skulle kunna skriva en hel bok om det, har även vänner som vet det & tycker att det är sjukt konstigt, kan det verkligen vara tillfälligheter varje gång???

Jag säger då det, det var inte menat att jag skulle hamna i denna tidszon!!

Plus att nu är jag sjuk & klen & då orkar jag inte med dessa eländigheter....så mestadels av kvällen har gått till tårar..& orättviskänslor....

Jag skulle aldrig någonsin ångra att jag har hundar, men jag känner att jag ställer upp för så himla många & när jag för en gång skull, ska åka iväg utan hundar, då blir det ett jävla krångel....inte ska det vara lätt inte, i sista sekund får man veta om man kan åka lr inte! Nu har ju jag dock oftast doggsen med mig, men gasch!!! Give me a brake sometime!!

JAja, det är mitt val att jag har djur, jag får ta konsekvenserna...men jag ska faan i mig börja ta betalt för mina tjänster & jag ska aldrig mera bjuda på saker & jag ska bli så jävla ego. Sen ska jag skaffa mig ett stort hus & 40 hundar, då klarar jag mig bra själv!

Skit ner er fårskallar!!! *lipar*

PS.Måste än en gång poängtera att jag har feber, är enormt besviken, ledsen & arg....
så ni får ju själva tolka allvaret i inlägget! DS

Sjuklingar

Ja, jag trodde att jag skulle klara mig från gubbens sjuka, men icke sa nicke, idag så åkte ja på den. Hoppas bara att det inte blir långvarig=)

Här är min lilla sjukling iaf^^


Jag fick order av mammsen att ta hand om gubben,
trots att jag är sjuk, så ja, jag gjorde väl lite thé då;) & nu finns bildbevis;)


Men innan jag blev sjuk idag, så har jag hunnit att trimma alla doggsen, så nu är dom fina ...eller....lättvårdade iaf;p
så lite nytta hann jag med. Men det har varit en tråkig dag för skruttarna, det är ju snooorhalt ute, så det absolut inte att gå längre sträckor...men men...vi får hoppas att vädret & sjukan ger med  sig snarast! Få se det som så, med sjukan iaf, att det är bättre att betat av allt ibörjan på året, så är man av med skiten sen;) Så kan man ju hoppsa iaf^^

Nu blir det thé drickande för min del oxå=)

Tjiiing!

Lägenhets Titt

Ja, imorse kl 8 så var det dags att åka & titta på 2 lägenheter. Själv så har jag inte sovit nånting, det gick bara inte, vart trött vid 7tiden, men då skulle jag ju ändå gå upp, så nu är jag lite lagom trött! Men iaf så var lägenheterna jättebra, bra planering, STOOOR hall, med många stora fönster överallt, samt en dubbelt så stor balkong som vi har här! Så ja, jag har blivit kär^^ Men gubben är lite mer skeptisk ang pengar, gangsing ut i fingerspetsarna;) heheh...Ja, vi ska inte ropa hej än, vi ska & titta på en till lght ikväll, men jag hoppas o ber, att vi får den första vi såg idag. Dom som vi tittade på idag, var likadana, men på olika våningar. Men det var bra område, fina lägenheter & så hade dom även ett pingisrum, tvättstuga, vävrum, snickarverkstad, föreläsningslokal & BASTU, hur nice är inte det!?;) Ja, som sagt, ja ber till dom övremakterna att gubben tar sitt förnuft tillfånga;D Så nu är jag extra snäll, lilla Gubbis är nämligen förkyld, så nu har jag serverat Thé med honung & kramar lite extra på honom;) thihii....Man får ju inte vara dum, sa kärringen i skogen^^
hahahah....

Nej, nu är jag så sjukt trött, så jag vet inte riktigt vad jag skriver;p
Så nu ska jag dricka daimcappoccino *mys* så att jag klarar av dagen, kan tänka mig att det blir en tidig kväll;)

Bye bye!

Djävulen..

kommer snart ur mig & då j********vlar!!!!


Snorungar!!

Ja, nu är jag såååååå besviken!! Här ger man två unga tjejer en stor chans & vad gör snorungarna??!! Jo dom ljuger mig rakt upp i ansiktet...fy vilka jävla skitungar det finns här i världen!!! Ohhh....Tänk att det ALLTID ska vara nånting *skriker* Nu är jag så jäkla trött på detta liv, så nu skulle jag kunna hänga mig själv!!!!

Nej, jag förstår inte varför tonåringar i detta samhälle inte har nån moral?? Jag, kan ju med glädje säga, att sådär var jag ALDRIG när jag var 15, nej fy 17!!!

Men när ska detta ta slut, när en sak ser ut att gå vägen, då går tusen i krasch???

Fred

Ja, om ni undrar vart jag har hållt hus, så har jag dels inte mått så bra & dels varit upptagen med mitt krig;p hahahah!! Ja & vem tror ni vann???....jo JAAAG såklart ;D Så nu ska vi åka & titta på 2 större lägenheter imorrn=) Jipppieee!!! Men är man bäst så är man;) Så nu har jag samlat mina krafter, så att bloggen kan få den tid som den behöver...För snart lär det vara trögt här, när det blir pack & flytt!! Jaja, gå nu inte händelserna i förväg tänker ni....MEN, vi kommer ju trots allt flytta, det är bara frågan om när *hihi*

Förövrigt så är det rätt lugnt, nästa vecka blir mer fullspäckad! Så nu ska jag bara njuta & drömma om min/vår nya lägenhet^^

Och by the way, JONNA, jag tycker att du ska svara på dina kära systers mess *muttrar*
Love ya!

Tjiing!

Bläää

så mår jag idag!!! Imorse så var jag & tog mina prover & nog för att jag är nålrädd, så slog denna gången dom alla, jag svimmade!! Herre min skapare, shit va dåligt jag mådde/mår. Och efter det, så kräktes jag & nu mår jag fortfarande pyyyton!! Vet inte om detta blev en slump, att jag har åkt på magsjuka samtidigt?? För att må såhär dåligt så länge, det är väl lite skumt pga en nål??? Ja menar, hur mesig har jag blivit egentligen:p hahaha....Usch, jag känner mig verkligen GAMMAL! Jag kan inte åka karuseller längre, jag har blivit mer höjdrädd på äldre dagar & NU, nu kan jag inte ens ta ett blodprov utan att svimma?!....whyyy whyyyyy!!! *gråter av olycka* MAMMMA, är det du som har smittat mig med dessa mjäkigheter ;p hahahahahah!! Ja, gamla agda börjar verkligen krypa fram inom mig^^ Börjar ju känna mig mer som en mormor till mina vänners barn, än en roligt hundnörd;)

Happ...ingen träning idag heller, men vad gör det? Jag har tappat 1,5 kg efter all kräka *blää* Men men, man får väl hitta ljuset i mörkret;)

Vi hörs!

Orkeslös

neej, idag blir det ingen träning, är helt enkelt för orkeslös för det! Men så länge jag håller mina tre dagar, så får jag ju lägga upp det som jag vill;) Imorrn blir det prover, by the way! Ska bli så skönt att få det avklarat en gång för alla! Men att bli stucket med nål, det är inte min starka sida...usch...för nålar alltså!;p Jaha....jora så att.....bilen går bra??
Nej nu ska jag sluta skriva innan jag blir helknäpp:p hahahahahha!!!

Mhm...

Jaha, då har vi en ny vecka framför oss...pank som en husmus är man & rikedom på räkningar har jag...suck... Nu börjar det svida ordentligt i spargrisen, så nu får det f'*******n bli vår så att ekonomin börjar dra igång igen! Ja usch....det här med pengar är ju ett riktigt helvete! Blää...suckar...pustar...stampar i golvet! ;p

Nej, nu just NU vill jag att det ska vända!


Men om det är nån som vill adoptera en räkning, så har vi många olika förtillfället, det finns stora & små, tjocka & smala, olika färger & personligheter. Vi ska nog hitta just din räkning, som du kan ha glädje av resten av livet;)

Sorry...

...bloggen...Nu har ni kanske trott att jag har dött för en stund (bloggmässigt alltså;p) men så är icke fallet, jag har nämligen gått i seriedvala^^ hahahah....Från i fredags, fram till igår, så har jag bara tittat på serier:p Jag har hunnit med 2 säsonger med Samantha Who? Och sen säsong 8 med Mcleods döttrar...hihi....nörd, jag vet;)

Ja, men nu är jag tillbaka i livet igen^^

Och för er som undrar om min hemlis, så kommer inget att avslöjas förrens till våren...men det är ju egentligen mäst roligt för mig..så när ni får veta, så kommer ni säkert säga...jaha? öhh...Kul=)
hahahah....aa typ nåt sånt....Så nu behöver ni ju inte vara så ledsna över att ni inget vet....För det är JAG  som tycker att det ska bli super spännande^^


Tjing!

Ljus

Mitt liv ser ljuset!! hahahah...Men ja, det är sant, ni skulle bara veta vad som håller på att hända i mitt liv just nu, synd bara att jag inte kan säga något än;p Men om det här går vägen till 100%, ja då är jag 50 steg närmare ett normalt liv, jag kan kanske snart bo i ett hus!=D

Ja, nu är jag så exalterad så att det spritter i kroppen på mig! Hoppas hoppas hoppas att allt går bra *big smile*
hihi... Ville bara fresta er lite^^

Tjiing!


Till

Mina nära & kära...En bild säger ju mer en tusen ord

Förövrigt

så är det juu fredag idag  & nu börjar tiden gå sådär speedat igen, inte för att det gör mig nåt, jag skulle lätt klara mig utan januari & februari;p hahahah!! Men det som är skönt är ju att det blir ljusare & ljusare=) Och snart är våren här, tänk så mysigt=)


Och då hoppas jag på att jag har sånna här kryp i huset^^


Nu är det inte långt kvar inna löpet drar igång, så nu går vi här & räknar dagarna. Så tänk nu på att hålla ögon & öron öppna, så om ni vet nån som vill ha en cocker, så skickar ni dom självklart till mig;)

Gråtit

Ja igårkväll grät jag som ett litet barn!! Jag hade nämligen varit ute & gått med doggsen & då gick jag en ny runda & jag tycker ju att det är väldigt roligt att kika på hus när man är ute & går. Så vilket fall, så gick jag förbi ett hus & då bara brast det! Det var det gulligaste hus jag någonsin sett & det stod ju nathalie all over it;) Ja, tårarna kom iaf, för då kände jag hur mkt jag saknade att bo i hus! Istället för en psykhemsvit lägenhet, tre våningar upp i ett betong getto liksom, nej jag vill ju bo ute på landet! Så leksand kändes mkt lockande igår!! *snyft* Ja, men tro inte att storyn slutar där....nej, sen så när jag kom hem så hörde jag att M pratade i tlfn & sa då nåt om tvrummet. Så när han hade lagt på, så frågade jag då, vad som skulle hända/bli i tvrummet? M- Ja, jag ska ju ställa in sängen där!
VAAA??, skrek jag, har du blivit tokig?? Eller skämtar du med mig???
Svaret vart NEJ!

Ja, då började jag verkligen att TOKböla! Han ville nämligen ha sovrummet som en enda stor lagerlokal!

Så då vill han tränga in sängen i vårat (redan fulla) tv rum!! Förstår ni att jag blev knäckt?????????????!!!

Såhär ser våran lägenhet ut:

Sovrum


Tvrum



Och där tvättställningen står förtillfället, där vill han knöla in sängen!!!
*morrar*

Nej, detta ska vi nog bli 2 om, krigsplanering sker!!

Bilder

Nu kommer lite smakprov, taget från kameran=) (Klicka på bilderna för att se dom större)


Sådan matte, sådan hund, right? hehe..Ja Gizmo hänger ständigt med när det gäller att göra grimarser, tror nog att han är min största konkurrant;p Men det värsta med bilden på mig, det är att jag tänker på en släkting när jag ser den! hahahaha!! Hoppas bara ingen kommer på vem;p ...Jag? SNÄLL?.....Neejduu;)


Mammas Prins<3


Lillskit, bortskämd som tusan!


Och en "normal" matte;)

Ja, bra bilder blev det iaf=)
Och här är en bild tagen i natten, ine så pjåkigt (ja bilden är skit, men det är kvaliteten ni ska tita på!)


Doktor Ajjabajja!

Snygg rubrik va;)
Ja idag var jag iaf i kontakt med min doktor & det visade sig att ett utav dom testerna jag trodde att jag hade gjort, inte hade det! Så nu finns det lite ljus i tunneln iaf=) Ja jag vet, man borde ju inte önska att man är "sjuk" men i just detta fall gör jag det, för då skulle så mkt (förhoppningsvis) lösas upp!! Så nu håller jag tummar & tår att det faktiskt är så! Ska få svar imorrn när jag kan göra testet=)

För övrigt så har vardagen kommit igång på riktigt, idag var det ju gubbens första arbetsdag & då även min första "riktiga" vardag! Så himla skönt faktiskt=) Så nu är det långprommis på morgonen & gym på eftermiddagen, kan det bli bättre? Det kan det säkert, men lagom är ju alltid bäst;p

Nej nu ska jag väl (måste!) vika ihop all tvätt & gå ner med julen i källaren;)

På återseende gott folk!





Wiieehoo!

Har fått den första anmälning till SundHund. Känns ju jätteskojj=D
Så nu så vill jag se flera aktiva hundägare!!



JulensFace

Ja, den traditionella grimarsen:p Hade ju glömt att sätta ut julens...så här kommer den!

Tjaa, den var ju inte så märkvärdig, men tradition är tradition;)

Min katt<3


Här ska han lägga sig i mammsens väska! Sötnöten då^^

Min nya!

Idag har jag fått min nya mobil. Så till kvällen så ska jag ta lite bilder för att se om den duger;)

Webshop!

Nu mina damer & herrar så kan ni få ta er en titt på familjen Tass nästa "äventyr" Nu har vi nämligen startat en webshop!=) Vi satsar på kvalitet, service & kjempe bra priser!;) Nu är den ju långt ifrån klar, men nu får iaf ett smakprov på den blivande bästa hundsports butiken;) heheh!!





ENJOY!

Jisses!

Ja igår var en skum dag, idag var den heeelt sjuk!! Det har nämligen brunnit på vårat Ica maxi, så dom hade från 30 - 75% på allt typ! Och ni skulle se kön in till butiken!!!! Tre timmar var det längsta folk fick stå. Jag & M klarade oss med 30min iaf;p hahahah!! Ja, nu är jag heeelt slut, hade nog inte behövt träna idag, men jag får se det som dubbel dos;) Efter ca 4timmar på ica så är vi nu ÄNTLIGEN hemma!! Synd att jag inte hade en kamera så ni fick bild bevis:p

Nu blir det käk & sen sängen. Ska upp 7 imorrn för att tvätta!

Tjing!!

Vilken skum..

...dag...:p

Grattis Trollflisan!!

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRAAA FÖR VÅRAN FLISA IDAG!!


GRATTIS ÖNSKAR FASTERASTER MED FAMILJ;)


Spritter!

På torsdag så får jag min nya telefon=D Det är  8,1megapixel kamera i samt gps, så det känns som jag tagit tre flugor på en smäll *lycklig*
*Ny telefon
*Kamera
*Gps
Kan det bli bättre?=D
Tjaa, tyvärr hade dom inte den rosa kvar, men det fick bli en svart istället & det passar ju till allt;) Ja jag vet att jag är en STOR mobilnörd! Men nu är vekligen veckan räddad! hihi...

Nej, nu lär jag dra till gymmet

Tjiiiiing!!!


Nya medlemmen;)

Mummsfillibabba!

mmm...det kan jag verkligen säga om mina chockladrutor, riktigt saftiga & goda!! *mumms* Och tyvärr så blev det ingen träning idag *ajjabajja* så jag får väl köra dubbeldos imorrn, så att dessa C-rutor försvinner, för jag ska ju bara satsa på magrutor;p hahahahahah *asg*

Ja det blev en riktig slappisdag, men vi fck faktiskt oväntat besök, så då får man ju offra sig ibland;)

Men imorrn så ser jag fram emot en ny vecka men ny träning & nyttig mat! Sen så ska jag även börja boka Mh & Utisar oxå=) *kli i fingrarna* hihi....
Och nu ska jag dra iväg min moster på saker o ting oxå;)

Nej nu lär jag packa upp lite väskor!

Hojj!

Beachen 09, right?;)

Välkomen till familjen Cyber!

hahaha....ja snart behöver vi inte åka till varandra längre, nu när la familia har bloggar, msn, cam & allt vad det heter, då kan man ju sitta här & ha släkt träffar^^ hahahah...lite stört är det ju egentligen *fniss* Men man har ju koll, trots långa avstånd iaf=)
Så jag välkomnar härmed ytterligare en familjemedlem i familjen cyber, Annies Blogg det ska bli mkt trevligt att följa din vardag=D

Och jag får puscha "mormor gittan" eller " grandmother" som hon nu mera är känd som^^  till att följa strömmen, vi vill ju ha koll på er oxå;)


Söndag!

Ja då har ytterligare en vecka kilat förbi & nu är det ju söndag. Så vad står på dagens schema? Idag ska jag lägga upp ett mer effektivt tränings program till G, sen så ska jag träna min egen kropp & om jag orkar så hade jag faktiskt tänkt att baka=)

Så vad ska världen hitta på idag då??

För er hundfolk så finns det nu datum utlagda på hemsidan ang. kurser. Även kalendern är uppdaterad, där alla gratis träningar/träffar/promenader står=) Så kika gärna in!

I Be back...

Koncentrerad?

hahaha.... såhär såg jag ut när jag gjorde mitt träningsprogram...koncentrerad, eller??:p

Mjo, ibland kan jag faktiskt koncentrera mig^^
&
Jag såg inte ens att M tog kort:p

Träningen..

...idag gick bra, enda tills G drog iväg till en annan hund *arg* Guuu va arg jag blev, jag verkligen tok kokade!! Nåja, tonårspojar säger jag bara....
Men hur som så gick träningen bra & nu när jag har pratat med Emilia så kan jag verkligen fokusera mer!! Så målet iår med G är även att starta i ettan...och nu jäklar ska här jobbas!!

Tack E för att du finns & ställer upp<3


Rosa Katt

Idag har Ninja blivit världslycklig, hon har nämligen fått en rosa katt av sin husse & jag lovar den håller hon stenhårt i! Så söt^^ När G närmar sig så blir hon JÄTTE sur & morrar från hela magen;p hahahah!! Hennes Nalle puh var nämligen helt utsliten, så det var dags att hon fick en ny snuttis...hihi


Se så stolt hon är^^


Grabbarna skulle oxxå vilja veta vem den nya familjemedlemen är, men N håller i stenhårt!;p


Hundträning

Ja, idag går ju årets första öppenträning av stapeln, hoppas bara att nån dyker upp oxå=) Men även om nån inte kommer, så känns det ändå toppen skönt att jag själv ska börja komma igång med doggsen. Så nu lär jag nog sätta mig & skriva tränings schema:)

Tjing so long!

Milen!!

Japp, igår så körde jag äntligen milen!!! Snacka om jobbigt!! Men nu har jag gjort det & jag känner mig mkt nöjd med mig själv:D Men jag körde alltså på gymmet, så nästa mil så får jag satsa på prommis med doggsen, men den lär nog dröjja ett tag;p

Igår började ju även Lets Dance, tyvärr så hann jag bara se småglimtar, hade fullt upp med rensing av skåp, tvätten & dammning, så, så såg min fredagskväll ut...kul va;)

Gardiner

Ja, nu tycker jag att det är dags att byta lite gardiner här i hemmet, vill ha lite mer färg i rummen. Nån som har tips? Har kikat igenom jotex, men jag hittade inget sådär "waow" tyg....Nje får kika runt lite mer
Tjing!

Dagen

har gått bra, jag var ju hos dietisten imorse & det gick förvånandsvärt bra, fick faktiskt beröm för att jag inte hade gått upp nu under ju o nyår, plus att jag har ju inte tränat på 2 veckor heller!! Mmmm...Så nu är jag faktiskt något stolt *big smile*

Men usch vad jag har ont i kroppen!! Är helt slut, har feberfrosskänslan, så trött i kroppen är jag nu:p Så idag blev det faktiskt viiila!! Men imorrn så ska jag köra på igen.
Sen så blir det ju hundträning på lördag, för nu lär jag fasen komma igång för 2009 & ta igen allt för 2008;) Sen om jag klarar av att tävla, det vette fasen, tror den tävlingsnerven har försvunnit^^ men doggsen ska ut & visa sig & mina kennelflickor ska få jobba flitigt;)!

17 Läsare

hahahahhahahahaaa.....Nu har jag äntligen fattat hur man kollar hur många läsare jag har & jag blev faktiskt chockad att jag hade 17st:P hahahhahahah!!
Ja, tänk om det hade varit några nollor på slutet oxå;) hehe
Ja men det var ju kul att veta iaf...nu blir det sängen=)

Nattinatt

Galen!

Varför ska denna blogg krångla JÄÄÄÄMT!!!!????

Onsdag

Ja denna vecka har gått urk segt tycker jag :s Det är så konstigt för förut så har ju veckorna bara susat iväg, men ja, det kanske är för att man väntar så otroligt ang N=)
Nåja, idag var det psykologen som väntade & det var sååå skönt att prata av sig lite samt att prata om planering inför framtiden=) Även när jag är "friskförklarad" så kommer jag att fortsätta att gå dit eller till nån annan beronende på vart man bor. För hur skönt är det inte att prata av sig en gång i veckan, utan att nån behöver ta "skada" av det & jag tror bestämt att jag ska skicka dit en hög vänner oxå;p hahahaha!! Hoppas att ni inte tog illa upp=)
Ja sen imorrn så är det dietisten, är ju lite nervöst att gå dit^^ men men, nu bör det ju bara gå neråt, med lås på skåp o allt!!! *fniss*

Till något heeelt annat, för er träningssugna (pratar om hund) så har vi en öppen träning på lördag Kl 13:00 på grusplanen. Ni lägger upp erat eget program, men jag finns där för lite tips o råd. Passa på nu, så får ni även störning av andra hundar! Hoppas vi ses där=)

Nu blir det spiderman
Tjing!!


New Thing

Ja, som hundägare så gäller det ju att fantasin flödar, man måste hela tiden testa nya saker för att inte hamna i gamla spår. Och ja, då har man ju det där tänket i sig om det mesta & ett sånt tillfälle hade jag idag. Så idag har jag gjort köttfärsås med kanelsmak & potatis med basilika smak!! hahahahaa....Nu tänker ni att jag är helt gaalen, men jag måste säga att det blev jättegott! Första tuggan med köttfärsen var annorlunda, men man tyckte ändå om det. Martin började med att rynka på näsan, men det slutade med att han åt som en häst:p Själv så åt jag inte eftersom jag ska köra rensning i några dagar, men jag smakade & jag är faktiskt jäkligt nöjd=D hahah!! Så det blir måltiden i helgen=) Ja, va fasen man måste ju våga testa nya saker,ge smaklökarna något att suga på;) Och visst, det kunde ha smakat skit, men det skulle jag ju inte fått veta om jag inte testat! Så det så;)!

Nu sitter jag och väntar på grönkullan^^

Hej så länge!

HundNörd!

Ja man är då tametusan hundnörd BIGTIME! hahaha...Idag har jag gått som ett barn på julafton för att jag skulle få hem ett nytt hundfoder, hahaah...fattar ni!? För ett hundfoder så har hela dagen varit underbar:p Ja jag säger då det...borde jag skaffa en ny hobby kanske???????^^ hahahhaha... Ja, som ni förstår så har jag ÄNTLIGEN hittat ett foder med samma innehåll som royal, men hälften så dyrt ...wiieehooo!!! Så nu håller jag alla tummar & tår att det verkligen funkar! Dessutom så är det svensktillverkat, så man känner ju att man bidrar till något bra iaf=) Mitt foder färdas inte 100tals mil inte;) jaja, man ska ju inte ropa Hej än, men ändå, man får väl hoppas!

För övrigt så är det ju måndag & nu börjar det "vanliga" livet igen, så på dagens schema stod det ju självklart träning & nyttig mat! Men jag har legat på latsidan nu i 2 veckor, så fasen vad det kändes att komma igång igen *phuu* Så denna vecka blir det rensning av kroppen i 3 dagar innan jag ska börja käka mat igen...jaa urk..såhär i efterhand så fattar man ju inte att man kan stoppa i sig så mkt skit!! Tänk hur noga jag är med mat & motion med doggsen, där är det absolut total förbjudet med dålig mat! Men en annan, kan stoppa i sig vad fan som helst...nej skärpning Nattis!!

Jaa & en annan sak, jag har nog fått tillbaka motivationen till livet igen=) Denna jul har verkligen tömt ut mig helt! Men nu är jag på bättringsväg igen & det är faktiskt skönt att det börjar bli som vanligt i vardagen, efter alla ledigheter å så. Och denna vecka så står även dietist & psykolog på schemat & det känns mega skööönt!!!

Ja, nu blev det ett långt babbel inlägg igen, men men;p

Ha en trevlig kväll!


Skrivkramp

Tjaa, jag känner nog att jag har fått skrivkramp, har så mkt jag vill skriva men när jag väl kommer hit, så känner jag bara urk:p
Hade tänkt att jag oxå skulle vara duktig & skriva en årskrönika, men icke då, det finns det ingen ork till. Får se om det kanske kommer senare, men nu så lägger jag 2008 bakom mig & ser fram emot 2009. Och hur ser då 2009 ut?

Ja först & främst så hoppas jag ju att kurserna rullar på i samma takt & kanske med en ännu högre växel;) Sen så ska jag ge mig in på ett nytt äventyr, jag ska förhoppningsvis ha min första valpkull=D Ska bli så spännande! Så nu går vi bara & inväntar löp=)

Men Målen för 2009 ser ut såhär:

Nathalie: Största delen handlar om att bli frisk & när jag blir det så kommer nya mål inom jobb & viktminskning

Gizmo: Ska detta år satsa på  agility, vi ska tävla minst 5ggr & klara anlagsklassen i spår.  Uts kommer det att bli mkt sparsamt med.

Ninja: Ska bli mamma, sen får vi se hur snabbt hon återhämtar sig, så får vi se om även hon hinner med lite spår.

Cazper: Ska i år få satsa helhjärtat på agility & utställning! Nu ska gubben få jobba!;)

Mer utförligt kommer under tidens gång..


RSS 2.0