Hera

Idag går alla mina tankar till min allra bästa vän Sarah...Hon har fått ta bort sin älskade vän Hera:(

Jag lider med er & jag kan inte föreställa mig hur det kommer att bli att förlora sin bästa vän...

Jag finns här för dig & du kan höra av dig dag som natt

Jag är så himla ledsen över att du behövde uppleva detta nu....

Tusen kramar till er<3

R.I.P
HERA
26/2-2009


Fy F*n!

Ja fy faan rent ut sagt vad vi gör mot våra hundar! Läste ett mkt bra inlägg av Emma & såg även denna film.

Svenska folket det är dags att säga STOPP!!

Jag låter filmen tala för sig själv....

Titta här!

Varnar känsliga tittare!

Resa luften

Ja, nu börjar sakta men säkert att rensa luften med vissa människor, det är så skönt att bara få vara ärlig utan att bry sig om konsekvenserna, ja det kanske låter skit taskigt MEN nån gång så måste ju även jag få tala om hur jag känner!! Och om man håller det inom sig tillräckligt länge, ja då exploderar man tillslut!!

Men skönt var det & bra respons fick jag, så ingen skada skedd där inte;)

Så nu så, nu lever ni farligt ett tag, för tillfället så är jag som en vulkan, jag får utbrott lite då & då, sen ligger jag vilandes...för ett tag;p

Ja, så sorry mammsen att du har fått lida, men sånt är livet;p

GOD NATT!!

Nytt kursekipage!

Ja, då har kurserna för iår gått av stapeln & vi började självklart året med ett nytt ekipage;) Det är Lisbeth & hennes vovve Bosse, som ska få lite tips o råd så att livet som hundägare blir lättare=)

Med rätt knep & knåp så tror jag att detta kommer att bli toppen=)

Tänkte på det idag, att tänk vilken förmån jag har som får träffa så många olika raser/ blandraser & se så mkt olika individer, samt att man träffar så många härliga människor...Ja, jag tror ta me tusan att jag har världens bästa jobb=D

Och det är ju inte många som kan säga det;)

Tjo på er skithögar!

Vinterland



Ny vecka Nya tag

Jaha, då börjar vi om igen då, ny måndag, ny vecka...Så vad händer denna vecka då? Ja, min joggnings säsong tog ju slut, då vi har fått 1000 meter snö!;p hahahahaa...usch, jag vill inte ha mera snöööööööö *blääääää*

Men men, imorgon så drar kurserna igång igen, så imorrn blir det ett nytt ekipage, det ska bli spännande & roligt med en ny utmaning!=)

Idag har det bara varit lite pappersarbete, men nu har jag lite blogg pause;) Sen ska jag fortsätta med det & efter det  ska jag nog börja packa lite mer.

Och påtal om det, är det någon som har ett släp lr en lastbil att låna ut?? Vi är även i stort behov av flytthjälp!!
Så hör av er om ni vet något=)

Tjiing!

I den djupaste

...skogen, ja där var jag & sprang idag men självklart vågade jag inte vara där själv, så karln han åkte med & satt i bilen medans jag gjorde mitt lilla pass;) hehe...Kanske blir som mammsen sa, att detta kommer att bli ett gift^^ Men nåja, jag är ju inte direkt ute & joggar i timtal, utan jag börjar på lagom nivå, men det är ju bättre än inget alls=)

Och denna leksands fråga, självklart vill jag hem till leksand, kanske den dagen jag klarar av att ha ett jobb & får nånstans att bo, då kanske jag slår mig till ro, på det stället som jag en gång spytt galla över;) hehehe
MEN än är vi icke där, just nu vill jag inte viga mitt liv åt att torka stjärten på gammalt folk *blää* hahahaa...Ja, jag kanske är skitnördig, men fy så äckligt!^^ Men men, den dagen mitt företag går runt till 100%, den dagen kommer jag hem;)

Ikväll, så blir det ju självklart melodifestivalen, hoppas även att jag får sällis av Maria, N & lilla T, det vore så mysigt=) SÅ HOPPAS ATT DU LÄSER DETTA M, känn ingen press;) *fniss*

Kan även säga att M är nog en flicka som länge länge kommer att stanna i mitt liv, dvs om hon själv vill;) *asg*

See ya later!<3

Galen

Ja, nu tror jag nog själv att jag har blivit riktiigt GALEN!!!;p Det är nämligen min andra joggningsdag..MMM...jag har börjat jogga med tre hundar vid min sida, inte illa va?!;) Och jag som HATAR att jogga, men jag har känt ett sug efter att jogga ett tag nu & igår så var det skapligt väglag så då gjorde jag det!=D Såå sköönt & så dryyygt!!! hahhahaa...

Men nyttig känner jag mig iaf^^

Så, ja, detta inlägg var väl till för att jaga beröm *fniss*

Ni får ha en trevlig fredag!!

Och jag är grymt avis på alla leksingar som får se melodifestivalen imorrn *snyft*
Men, jag får väl hoppas att det blir min tur next time;)

Yes!

Det börjar att vända mot ljuset i mitt liv & nu håller jag tummarna såååååååååååååååå hårt så att inte nåt annat skit tittar in på besök!

Idag hade jag iaf möte med F-kassan, om hur min framtid ser ut, med jobb osv, ja, alla kanske inte har förstått att jag har varit sjukskriven 100% i snart ett år, men så är fallet! Nu har vi kommit fram till en sjukskrivning på 75% & jag ska jobba 25% och det bästa av allt är att jag får ha mina hundkurser som jobb, mkt bättre kan det inte bli! =D

Och nu är jag så trött på att skämmas över detta, så nu känns det som att jag vill bara skrika ut hur jag mår, för just idag så är jag lycklig & lättad...PÅ RIKTIGT!! Det har jag nog inte varit på 3 år!!

Så ja, jag har mått så in i helvete dåligt så att jag har varit/är sjukskriven, mina dagar pendlar som en berg & dalbana, ena dagen kan jag må bra, nästa dag kan jag känna för att gråta utan anledning....Mmm...Jag är sjuk, jag är sjuk, jag är sjuk. Nu tänker jag inte bortförklara mig längre! Och ja, det är allvarligt, det är något som jag helst inte vill att man skojar om eller gör till åtlöje, jag tar åt mig av det! Och nej, jag är inte bara lite deppig, jag har psykiska problem...Men vet ni, det är INGET man ska skämmas för!!! Det tänker inte jag göra längre iaf!!!

Och en sak till, jag är på bättringsvägen, för mig att bara vara sjukskriven 75% det är ett litet steg till ett friare liv!

Så ja, fatta nu att jag mår SKIT, jag är oftast trött & orkeslös. Jag har svårt för att höra av mig, för att jag helt enkelt inte orkar engagera mig andra & då känner jag mig bara dum, jag vill inte åka till ställen där jag känner mig obekväm, så försök att förstå, det handlar inte om er, det handlar om mig! Jag har svårt för att åka tåg/buss ensam, så jag kan bara inte ta första bästa drivmedel för att ta mig någonstans.

Som sagt nu är jag trött på att skämmas över nåt jag inte kan rå för, jag är trött på att hitta bortförklaringar för saker jag inte kan göra osv osv....Det jag kan göra nu är som alltid att fortsätta att kämpa för att bli frisk!!

Vill ni vara med på min resa, så är en hjäplande hand mer än välkomen, men gör mig inte den otjänsten att ni tystar ner detta så att jag känner att det är skamset att vara sjuk....

Jag vill med detta inlägg säga till omvärlden att jag nu lägger alla korten på bordet, såhär ser mitt liv ut...vackrare än så är det inte

Tack för att ni har lyssnat!

I väntans tider..

ja, jag går ju även & väntar på nåt annat lite mer roligare oxå, och det är ju att lilla N ska börja löpa=) Så nu vill man ju att det ska komma igång, så kan man kan planera lite mer, just nu är det ju hon som styr här hemma, när det gäller att åka bort osv....Sen har jag ju även en otålig bror som oxå vill att hon ska sätta igång, så att vi kan åka ner & hälsa på rosita;) hehehee...Jag har nog aldrig varit såhär poppis i min brors ögon, jag får dagligen små sms där han frågar diverse saker^^ Men det är ju kul, hoppas även det håller i sig efter R;) hahahahhaaa!!!

Och denne härre väntar ju oxå på N
JERRY
Stilige Jerry;)

Hundterapi

Japp, det är det jag har sysslat med på förmiddagen! Nu har ju denna nervrakande dag kommit, men för att lugna ner mig själv, så gick jag ut & tränade hund & nu känns det genast mkt bättre! Eftersom jag är en sådan perfektionist när det gäller hundträning, så måste jag ha 100% fokus på det jag gör, annars är det mitt eget fel om det inte går som jag vill...Så därför funkar hundträning så bra för min del, hela hjärnan måste liksom fokusera på nåt annat än det som komma skall! Så, hundterapi...testa det!;)

Kan hända att jag återkommer om vad dom sa idag på mötet, men blir det ett alldeles för jobbigt besked, då tar det nog ett tag innan jag skriver om det  här, då talar jag istället med mina nära & kära som är intresserade=)


Trött

Ja, jag är så oerhört trött & förbannad på detta väder!!! Usch för denna halka, man kan ju inte ta sig nånstans pga att man då slår ihjäl sig, jag har åkt i backen ett antal gånger & ser nu mer ut som en smurf! Jag är alltså blåslagen!!! *ARG*

Nej nu är våren så jävla välkomen så att jag snart kommer att bli en stalker efter den;)
hahahaaa!!!

Lyckad Kväll

Ja, våran kväll blev super lyckad!

Det började med detta...

Blommor till Älsklingen


Tre rätters middag



Med mysfaktorn på^^


Drinkarna


Till mig från honom=)


Sen så blev det Bio
&
När vi kom hem så blev det jordgubbscoupe med champange


(mer rosor & gelehjärtan till honey)

Och vad som hände sen det blir nog censur för detta inlägg;)
hahahhaaaa


Grattis Ninja

Min lilla gummsa blev ju 2År igår!! Grattis önskar mammsen<3

Ninja fick en macka... 
 
Så fort försvann den^^


Benet var ju en märklig grejj...Så husse fick hjälpa till lite;)

Sorry

igår hade jag fullt upp hela dagen, så jag glömde faktiskt att uppdatera^^ Men jag hoppas att ni alla hade en trevlig alla hjärtans dag & här kommer ett kort från mig till er, i eftersktt;)

Ja tack!



Det vore väl inte fel om man fick denna;)

Tack!

Ja, ibland kommer det skänkta tankar från den man minst anar & det gjorde det till mig igår. Ibland kan man ju känna sig så himla osynlig, man tror att ingen märker en, eller rättare sagt, dom som man tror ska "se" dom ser inte & sen kommer det som sagt någon som ser & skänker sin tanke, en person som man tror inte bryr sig, för den har liksom ingen anledningen till det, förstår ni??

Ja, så dina rader var mer än välbehövliga, du visade mig att nån ser mig, det är inte alltid jag mot omvärlden, ibland så står faktiskt nån vid min sida & då är det helt plötsligt  jag som inte ser....

Du vet vem du är & jag tror att ja med detta inlägg har berättat för dig att jag absolut inte tog illa upp! Jag blev så glad, rörd & även lättad, mina tårar föll & jag kände en slags lycka, en lycka över att jag syns!

Ibland så tror jag att dom allra närmaste inte vill se, det gör helt enkelt för ont att se sin dotter, syster, vän lida & jaa, för tillfället kanske det känns lättare att blunda, hoppas att allt är bra & ta mitt poker face som ett äkta leende, att jag mår bra & att jag är lycklig!

Och som i mitt fall så skyltar jag inte med att jag mår dåligt, jag ber inte om hjälp av mina närmaste, jag vill inte vara någon börda, jag kommer aldrig någonsin att vända mig till någon nära oavsett hur mkt ni säger att jag får, jag har en stolthelt, en stolthet som kan bli min räddning samtidigt mitt fall....Men jag tar tacksamt men något reserverat emot en hjälp som kommer, ibland är ju inte ensam starkast!

Detta inlägg skrev jag dels för att säga TACK till denna person som sände mig detta mail & dels för att få upp anhörigas ögon, inte bara mina egna, utan även andras....Ta till vara på signalerna ni får, man kanske vågar att sträcka ut lillfingret för att visa hallå, jag mår inte bra, men får man ingen respons, så drar man genast in det lilla man vågat ge ut, för vadå, om vi ska leka hejconbacon, ja då kan jag lika gärna ta vara på mig själv!

Ta inte era nära förgivet, det kan hända att ni förlorar dom föralltid!

Kom ihåg, imorgon är det alla hjärtans dag, då är det ett ypperligt tillfälle att skänka en tanke till en kär vän, familjemedlem eller varför inte bara ge en kram till bättre behövande=)

Snart

så är det ju alla hjärtans dag=D Och då har jag minsann planer & tack till E som hjälpte mig att slutföra mitt mästerverk;) hahaha!!

Vad ska ni andra göra då?
Själv avslöjar jag ingenting, då det faktiskt händer att M läser bloggen, inte så smart va;p?

Men idag så ska jag träffa ytterligare en hundvakt, men nu har jag ju iaf en bra tjej, så det känns skönt=)
Men alltid bra med en reserv!

Nu känner jag att detta blir ett tråkigt inlägg, för jag har inget vettigt att skriva:p

Så på återseende<3

Måste

bara säga att Carolines Af Ugglas låt på melodifestivalen, var ju kanske inte den bästa, men texten...gaasch...den tog jag åt mig av!! Jaa, vissa texter är bara så klockrena, dock gillade jag inte hela, men överlag, så gillade jag den=) Jag är inget direkt stort fan av henne, då jag inte förstår mig på människan;p hehehee & jag vet att det är säkert är många som tycker jag är helknäpp, som tycker om den...MEN, ibland så kanske man ska ge människor ett brake & bara gilla läget!

Många av hennes texter kan man ta åt sig av & som det sägs överallt,

 människan är älskad & hatad, men fansen bara växer & växer

Ja, nu fick jag det sagt oxå^^

Ett stycke som jag gillar starkt! 
Snälla snälla snälla snällaa, jag ber snälla snälla snälla stanna kvar hos mig för jag behöver ju dig. Ja, alltså snälla snälla snälla snällaaa. Jag lyssnar snälla snälla snälla, ja jag vet att det är lågt att be...men jag skiter i det

Så snälla hjälp mig fatta, hjälp mig att förstå, ja..vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå
Ja för det är väl så ??


Slow & Quick

Ja, exakt så känns dagarna & veckorna:p
Idag har jag iaf lämnat M:s kusin vid tåget, så nu är man ensam om dagarna igen *blää* men han hade haft kul & var så tacksam så=) Så han ska väl komma tillbaka till sommaren när det finns lite mer att göra=)

Vi var iaf & bowlade igår & som vanligt så sööög jag, låg väl under med ca 150poäng^^ hahahahaaa....men men, jag kan ju bjuda på mig själv iaf;p

Sen i måndags så var grabbsen på bio, själv så var jag hemma för att Maria var här & fixade mitt hår, tack snälla du! Det behövdes verkligen;) Hennes T fick sig en makeover oxå^^ Så jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan vi ses igen, det är så mysigt att ha dom här=)

Nej nu blir det käk, dusch & arga snickarn! Han är ju bäst!! hahaha

Cornelia

Välkomen till världen lilla vän!
Bild kommer=)

Styrke kramar till mamma Sarah som har varit så tapper!!! 
Och kram till pappa Krille oxå!
Vi alla önskar er lycka till!=)

Cornelia
född 23:00
4200g & 52 cm lång

Klart

Ja, idag fick vi hem kontraktet, så nu är lägenheten vår!!!
Nu kan ju Björka tjafsa bäst f*n dom vill:p
hahahahahaa!!


Grattis Honey!

GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖDELSEDAGEN!

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRAAAA!!!





hihi^^


Husmus

Ja, dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, istället för en slappar dag så blev det en bakdag eller kväll ska man kanske säga;p Ja, så nu finns det en massa smask tills imorrn & jag avslutade det hela med att baka pizza, så där var jag ekonomisk oxå!;) Ja, gott blev det & trött är jag...så nu ska jag faktiskt sitta & dräggla till M. Gibson tills jag somnar & jag antar att det kommer att bli härliga drömmar^^ *fniss*

Sen blir det full fart med kalaset imorrn, så det är bäst att jag samlar krafterna=)

Tjing!

Lördag

Ja, så var det lördag igen då=) Idag är det tvätt & slappar dag, sen så ska vi faktiskt börja rensa lite i köket till flytten, man har ju 3 dubletter av allt känns det som:p Så om ni behöver några köksprylar så kan ni ju hojjta till;) Annars så ser denna dag inte så rolig ut^^

Men imorrn så blir det  kalas, då gubben fyller år=D  Och efter det så får vi besök från fina götet, så då blir man tonårsmorsa för en vecka, hahahah!! Njee, blir väl mest lek^^ Men det ska bli lite skönt med sällis, nu när gubben inte syns allt för ofta^^ Så det ska bli skojj iaf=)

Och nu sitter jag & väntar på rapporter från S, hon ska ju bli mamma! så nu är det spännande värre!=)
Men jag vet ju redan att det är en liten Cornelia vi väntar på, superduper gulligt namn tycker jag^^
Och hon kommer nog att blir enormt bortskämd, iaf från min sida;)
 hehehee...

Nej åter till arbetet!

Tjing!

Saknar

Ja ibland (rätt ofta) så är man ju dålig på att tala om för folk att man uppskattar dom, så detta inlägg går framför allt till mina underbara vänner=)
Idag pratade jag med Elin & vi har inte pratat på megalänge! Hur kommer det sig egntligen att man är så dålig på att hålla kontakten?? Jamena det kan ju inte bara vara från ett håll, om jag inte hör av mig så kan ju den andra personen göra det, right?
Ja iaf så var det jättekul att prata med henne & vi pratade i 2 timmar, men det kändes som en minut! Och även det är underligt, det kan ha gått veckor, månader eller år men med vissa så spelar det ingen roll, det känns som man pratar varje dag endå, på ett possetivt sätt alltså;)

Ja & när man pratar med en gammal godning, då börjar iaf jag att fundera kring dessa saker...usch jag hatar mig själv för att jag är så dålig på att höra av mig!! Jag saknar ju mina vänner så enormt mkt!! Ibland kan jag drömma tillbax till den gamla goda tiden, där man nästan levde på varandra istället, då kunde man längta till sina ensamma stunder, ja den tiden uppskattar jag mer!

Men det är en person & dess vänskap som jag saknar lite extra mkt, dessa rader är till dig:

Ingela,  jag saknar dig så enormt! Du betyder oerhört mkt för mig.  Jag vill så gärna ha tillbaka dessa dagar, då vi kunde prata om allt, var som helst & när som helst. Du har en stor del av mitt hjärta & du är inte bara min vän, du är en syster, en räddande ängel, men framförallt du är min familj, den delen som man aldrig vill förlora. När jag säger att jag saknar dig, att jag vill ha dig nära igen, så är det inget jag bara säger, det är verkligen något jag menar!
Du är en av dom få som verkligen ser mig för den jag är, ingen mask kan någonsin dölja något för dig, jag kan känna mig bekväm & jag vet att jag inte har något annat val än att vara ärlig, vilket för mig, är en enorm frihet....
Ingela min Ingela, jag behöver dig i mitt liv<3

Släng dig i väggen

Jag måste ju bara avsluta denna dag med nåt roligt
Nu när man har så mkt tid över & inte så mkt att göra, så kommer ju dom mest konstigaste idéerna upp, så att dessa dagar har gått till nya trix med doggsen, så N har helt enkelt fått lära sig att slänga sig i väggen:p hahahahahha!!! Hon är så grymt söt, när hon kastar sig in i väggen...Ja, visst är jag en störd matte^^
Och självklart gör hon sig inte illa!! Ideén började med att tända & släcka lampan för Gizmos del, men N är ju så liten, så hon når inte upp till knappen, så då fick hon toucha väggen & sen blev det bara en kul grejj, ni måste ju erkänna att det är lite kul att man kan säga "släng dig i väggen" till en hund & den gör det! hahahahahaaa!!
Och faktiskt så är det inte så lätt att lära in som man kanske tror, men det går! Ni som vill prova, ska ju vara medveten om att det är target träning som gäller, annars så skulle det aldrig gå!

Och G börjar komma långt med lampträningen, men nu tränar vi toucha på golv, tak, vägg, skåp mm...så att han ska lära sig att touchen kan vara vart som helst....Ja ni som är ointresserade av hund, ni fattar ju noll nu;p Men ibland så måste jag skriva av mig gällande den biten oxå=)

Ja, nu har jag fått avsluta med nåt som jag tycker är kul, så nu kan jag sova med ett leende på läpparna=D

Va?!

Nej nu får jag krupp....Idag fick vi veta att vi inte får hjälpa till att bli av med våran lägenhet, trots att det är fleeera stycken som vill ha den...what liksom??? Och att vi skulle slippa betala dubbla hyror, det tog dom ingen hänsyn till...jag fattar noll:o??? Även dom tjänar ju på att lägenheten blir bosatt, men nej, varför ska man göra det lätt....när man kan göra det krångligt????? J*vla IDIOTER!!!

Sen har jag även fått återbud från diverse personer gällande kenneltjej, så från att ha haft flera där....så är det nu möjligtvis en...ahhh....vad matt jag blir!!!!!

Nej nu känns det inge roligt....Kan det nångång komma nåt kul för att stanna????????????????????????

Snart dränker jag mig

Jaha, jaja....Nu måste jag blicka framåt & suga mig fast vid  nåt kul för att inte bli tokig....!!
Nu vill jag att denna skitmånad ska försvinna FORT...ja usch vad jag känner mig anti
Tvi tvi tvi!!!

Hade verkligen behövt en leksands resa för lite uppladdning!!

Lägenhet

Ja, igår fick vi ett samtal från en desperat kvinna, som nästan grinade i luren för att hon undrade hur hon kunde få våran lägenhet:P hahahah!! Och här var vi oroliga att vi skulle få betala dubbla hyror, men jag tror i detta fall att vi har tur & slipper det;) Hon ville liksom inte ens titta på lägenheten, hon ville bara ha den! Så nu är det bara att hålla tummarna då=)

Ingen intervju blev det igår, dom hade fått magsjuka i familjen, så jag ville inte riktigt ha hit henne då:p Men, jag ska träffa en annan imorgon & sen får vi se när den andra blir frisk, men jag hoppas verkligen att jag hitta någon BRA!! Det skulle ju underlätta enormt inför framtiden, så jag hoppas att det dyker upp någon=)

Annars händer det inte så mkt, är fortfarande inte helt frisk & då blir man ju lite slö i kroppen & ingen träning blir det heller...känner att detta slutar illa;) haha!!


Bojkotta!

BOJKOTTA DUNET FRÅN LEVANDE FÅGLAR!!!
Ja, nu har jag gjort MIN röst hörd iaf;)

God natt!!


Vårat samhälle

Tänk att dom som vill bli hjälpta, måste fasen hjälpa sig själva!! Just nu så känner jag, att det är jag som får vårda mig själv, nu är jag så oerhört trött på att piska på dessa människor, att jag snart inte orkar mer....
Hur tänker dom egentligen...att man ska bli så dålig så att man inte orkar & inte har nån vilja kvar så att dom då lätt kan stoppa i en, en massa piller o skit så att man blir helt likgiltig & skiter i livet!? Ja, det måste ju vara väldans skönt, inte så mkt att vårda iaf....Än har jag inte hamnat där, men jag förstår att det är många som gör det! Nu ska jag sparka å skrika lite extra mkt så att nånting händer, men sen är jag helt slut, då får nån annnan ta min fajt...jag går in i väggen av att vara sjuk....hur sjukt låter inte det????
Nej fyy faan, för psykvården!

Rastlös

Nu är jag så grymt rastlös!!! Inte sådär att det hjälper att springa runt huset rastlös, utan nu är jag rastlös för att tiden går såååå sakta, nu vill jag ju bara att Mars ska knacka på dörren! Försöker se nåt possetivt med februari, men det finns ju INGET!!??? Vaa?? Vad är detta för månad...joo...en zombiemånad, alla är ju instängda & man ser ju inte en människa!!!

Ja usch! Nu ska det ske så mkt skojj inom snar framtid, så denna månad suger totalt!

Intervju

Hur ser du på framtiden?
- Mörk med vissa ljusglimtar, men hoppas på att även jag ser ljuset i tunneln

Vad är du orolig för?
-Hur framtiden kommer att bli. Idag lever jag från månad till månad & hoppas på att det löser sig i slutändan. Man funderar ständigt kring jobb & pengar!

Vad vill du i framtiden?
-Ha en stadig ekonomi & ha en mittpunkt i livet, en punkt jag kallar hem...
Jag vill även starta något, som jag idag inte vill uttala mig om

Hur når du dina mål?
-Genom att först & främst bli "frisk"
Sedan vill jag även plugga upp lite betyg, så att jag kan få ett bra jobb,
som då i sin tur leder till att jag kan spara pengar, för att sedan förverkliga min dröm

Din absolut största rädsla?
-Att det går så långt så att jag måste göra mig av med hundarna! Då är mitt liv verkligen över!

Högsta önskan?
-Att helt enkelt vara normal...

Hej Bloggen!

Ja, nu var det ju ett tag sedan....Men nu börjar jag bli frisk, har haft 2 feberfria dagar så nu är det bara den envisa hostan som ska bort!

Under dessa dagar har inget spec hänt, jag har ju mest sovit, så jag har inte märkt av omvärlden så mkt;)
Ja, fast några saker har ju faktiskt hänt, jag har två intervjuer denna vecka, ang nya kennel flickor, så det känns spännande, än har jag inte gett upp hoppet på mäskligheten, men denna gång ska jag vara mer försiktig^^

Sen i lördags så hade jag o gubben 4års dag, blev ju inte så mkt mer med det, eftersom han var i dalarna & jag låg däckad;p Men ett gulligt sms fick jag iaf=D
Nu blir säkert halva familjen förvirrad?;P hahahhaha!! är dom tillsammans nu?? 
vi har en komplicerad relation med ännu mer komplicerade svärföräldrar (dock inte på min sida) så det är väl just därför! Ja, nu blev det krångligt va:p men men, skit i det!
Den som lever får se=)

Ja, sen var det väl inte så mkt mer att rapportera!
Men om min bror läser detta så vill jag bara säga
FYYYYYYYYYYYY VAD DU ÄR TASKIG MOT DIN LILLASYSTER:p
 Detta ska jag minsann komma ihåg i EVIGHETER!!!

Syskon kärlek<3.... Right!

RSS 2.0