Bild

Ja, nu kom det en bild på Payatts nya familj.
Han verkar trivas & ha det bra, så än så länge är allt frid & fröjd =)
Här var han ute på en nattkiss ^^

Tusen Tack för bilderna! =)

Ryggsäck

Ja, ibland är det ju lite knepigt när man har en valp & 3 vuxna hundar, endel kan vara ensamma endel inte (och med inte menar jag då Gozzip;p) Så då ser det ut såhär när vi är ute & traskar  :-D
Så nu kan lillskit gå med på långprommisarna ^^

Ni kan ju gissa att vi får endel blickar på oss, när vi är ute & går ;)


Payatt

Ja, då flyttade lilleman igår, men det känns faktiskt bra, jag vet ju att vi kommer att ses igen & det känns jätte roligt att dom ska gå valpkursen hos mig=)

Har även fått rapporter om att allt har gått bra, måste ju skryta lite med att jag har fött upp valpar med ett super härligt temperament! :D

Payatt hade somnat knallfall i bilen & sovit hela vägen hem=)


Hemma hade han blivit lite skrajj för deras katter, men det tror jag han snabbt kommer att komma över, dom har ju inte varit rädda för våra katter iallafall:)

Sen hade det blivit lite bus innan det var dags för att sussa


BUS!!


Tycker han ser lagom nöjd ut ;)

Nu önskar jag Emilie & Roger all lycka till & förvalta denna lilla prins väl :)
 (bild på dom kommer)

Aaron Neville

Mmm..... Har ju en rätt rolig valp här hemma, nämligen min egen Gozzip. Han är ju som sagt en talare, en som skvallrar för minsta lilla... Och nu har jag nog prövat det mesta,ducshat, sprutat vatten, skramlat med saker, lagt filtar över grinden,spelat musik osv. ALLT har dock funkat, men inte alltid, men nu har jag insett att varje gång jag sätter på Aaron Neville skivan så kilar han ivväg & ser så nöjd ut, för att sedan somna sött ^^

Kanske är en tillfällighet, men jag är iaf överlycklg att nånting funkar! hahaha

Om bara några timmar så ska min älskade Payatt flytta, det gör ont i hela hjärtat & jag har en inre kamp med mig själv, en stor del av mig vill verkligen inte detta! Men för Payatts skull så är det ett måste, som hundägare så gäller det ju att se till hundens bästa & jag har helt enkelt inte tid med två exakt jämngamla valpar..... Tror att han kommer få det toppen bra hos Emelie, så det absolut inget fel på hemmet i sig, utan det är bara jag som har fallit så enormt för mitt lilla charmtroll 


Min älskade Payatt <3

Min Dag

Ja, den har varit hektisk. Alla doggsen skulle ut i olika omgångar, sen var det käk, sen så var det ut igen (med valparna)

Och så har vi haft valpköpare här, så lilla Payatt flyttar på tisdag =) Tror det blir toppen bra!

Efter det så var det lite kalas för första gänget, sen ut med doggsen igen, sen kom Erika & fikade en snabbis, sen skulle valparna ut & där emellan hann jag med lite telefon samtal ^^
Och sen var det dags för bad & käk. Tjaa, lite kort hur min dag sett ut ;p
Nu sitter jag & väntar på min kära bror som ska hämta sin hund, sen efter det så ska gammelgubben få gå & bada. Sen är det dags för valparnas sista mat & rastning, sen blir det att slänga sig på soffan & bara SLAPPA!
 hahhahaa....

Ha det gött gott folk, hörs igen!

Tjing!

Kvällsdopp!

Ja, vi gick ner & tog ett kvällsdopp, både B & N simmade faktiskt, så jag tror att det var välbehövligt;)

Nu har alla fått käk & lugnet har kommit på besök & snart är det dags för lilla B att åka hem =)

Såhär har dagen sett ut ( Bonznos dag alltså ;P)

Först en massa BUS
Sen slappa vi lite ;)


Och så tog vi ett kvällsdopp


På väg hem igen


Tror att han har varit rätt nöjd med sitt dygn här hos oss :D

Blommor

Här några bilder på dom nya blommorna


Lite finare va ;)

Bad

Ja, nu är alla morgonsysslor klara & vi har även hunnit med en sväng till sjön:) Gizmo låg väl mest i hela tiden men Bonzo han tyckte det fick räcka med att blöta tassarna, sen så fick han ju sig en dusch iaf, när G skakade sig ;p
Besök

Idag har min bror & hans familj varit på besök, dom har åkt ner för att göra sthlm osäkert för en helg ;) hehe.... Och eftersom jag inte har nåt annat för mig, så sa jag ju självklart JA till att vara hundvakt! Så nu sitter jag här hemma med 6 vovvsingar omkring mig..... Nej vadå, är det mkt hundar eller ;O ?? hahahahaa.... Men det är bara tills imorrnkväll, så det ska jag väl stå ut med =)

Imorrn blir det full rulle, först valpköparbesök, sen kalas....OM NÅGRA NU DYKER UPP, det vet man aldrig....

Nej, nu blir det en kissvända med doggsen, sen är det Nattinatt


Gozzip är nog en flygande hund ;)

Tack Mamma

...För dom jätte fina blommorna! =)
Blev så glad så, när det plingade på dörren & där väntade en bukett med blommor till mig =D
(fick dom i tisdags)Och påtal om blommor, nu så ser min balkong så fiiin ut igen. Erika var så gullig & kom hit igårkväll med nya blommor till mig, men jag får tacka Sussie också eftersom det var hon som bidrog med dom ;)

Tack flickor, ni är så gulliga så <3

 Var även & köpte lite fler blommor idag, så nu är nästa alla krukor fyllda ^^

Jepp så nu trivs jag på min lilla terass igen ;)


Jag 22År

Jaha, då blir man ännu ett år äldre...Ska man känna lycka eller sorg;)

Idag blir det kalas ute hos mormor & morfar, en stor del av släkten kommer att vara där, så det känns skojj=)

Skriver mer sen, nu lär jag kila=)


Keera

Keera har det iaf jättebra, har fått bilder och meddelanden om att allt funkar fint=) Hon hade gråtit lite första natten, men inget märkvärdigt, känns toppen bra!

Lite bilder från det nya hemmet=)
Hemskt!

Inatt kom vi hem & det första jag gör det är ju självklart att kolla mina kära blommor...OCH vad ser jag?! Dom är TOKDÖDA!!! Alla mina uteblommor är vissna, mina älskade blommor, mina bebisar! Ja, jag började faktiskt att grina. Som man har pysslat med dessa & på 2,5veckor är allt jobb förgäves...Ja usch, det var inte roligt att komma hem!Nej, händanefter så ska jag behandla mina blommor som barn, ska jag åka bort så ska dom med!

Sista GruppBilden

Här kommer sista gruppbilden på alla tre & nu fick även mamma N vara med=)


Keera, Ninja, Gozzip & Payatt

Nytt Kapitel

Ja, nu var det slut på det första kapitlet & ett nytt börjar. För idag har nämligen lilla Keera flyttat. Nu överlåter jag henne till Familjen Melby Hagen att förvalta denna pärla, mitt jobb blir nu att stötta & utvärdera:)

Men usch vilket sorligt farväl, mina tårar bara sprutade. Ibland känns det som att man bör vara känslomässigt iskall för att hålla på med uppfödning, ja usch vad jobbigt det var ;p

Men hon kommer att få det jättebra & riktigt bortskämd kommer hon säkert också att bli;) Jag ser fram emot nya rapporter & bilder=)
Lycka till med min lilla prinsessa^^

Förskott

Ja, igår hade vi lite kalsa för mig eftersom jag fyller år på Tisdag=)

Då fick jag detta på morgonen=)


Havet

Idag har jag, valparna & Gizmo tagit en tur till havet. Äntligen så har vi ju strålande sol & då ska man ju bada=)
Nu var det väldigt mkt folk, så det var lite svårt för valparna att gå i, på det stället där vi var. Men busa & klättra på klippor gjorde dom=)

Vi ska ta en tur till kvällen igen, så får vi se om vi kan vara på ett bättre ställe då:) Så kanske dom vågar gå i ;)
Imorron så blir dom ju 8veckor, vilket betyder att lilla Keera ska flytta till Norge. Det tror jag blir toppenbra, men sorgligt kommer det ju självklart att bli!

Här kommer lite bilder från dagen.
RSS 2.0