Revir!

hahahahahahah...ja måste bara skratta av mig....hahahahahahah!!
Tjejer är så hiiimla hiimla roliga, framför allt när det kommer till deras "revir" Det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om, bara att man känner att det tillhör "sitt" ex, killar, intressen, utseende mm... Det är verkligen som man säger "keep your friends close, but keep your enemies closer"!

Det är så roligt att se spelet (och herregud, ja är då verkligen ingen ängel, ja är lika j*vlig i det idiotiska spelet) man börjar att fråga hur det är och ställer exakt dom frågor som man vet att man kommer få en viss motfråga på, just enbart för att få ge sitt snälla, men "fuck off, detta är mitt revir" svar:P hahahaah!!

Jaa, är man inte "typisk" tjej, ja då vet man nog inte vad ja talar om, men ja tror nog att många känner sig träffade och vet EXAKT vad ja säger;P Jaa, jag kom o tänka på det idag, då när ja själv råka ut för det, och fick veta var den såkallade gränsen går;D Och det roliga är att man gör även så med sina vänner, men då kanske man bara ger en snygg vink, att  -du, ja var här först, är det okej? Men när man frågar är det okej, så menar man egentligen,- stick så slipper vi skapa en scen.
Och med dom lite mer bekanta så visar man lite extra med ex ett sarkastiskt inlägg, som endock är vänligt men med lite sarkastisk ironi i det. Och på svenska så blir det ju självklart - BRING IT, BUT YOU GOING DOWN!
men skillnaden mellan vänner o bekanta är att vänner fattar och ger sig på en gång,då man har den här oskrivna regeln  "först till kvarn" så att säga. Men med bekanta så kan man självklart få mothugg, för att se vem som är högst i rang, tjaa som hundar ungefär;) Och det sägs ju att när hanar slåss så är det för att göra upp, men när tikarna drar igång, ja då står döden på schemat!
Ungefär så är det med människor oxå, inte ordagrant då, men även när man vunnit det första slaget, så kan man aldrig vara säker på att inte kniven kommer i ryggen nästa dag;P

hahaah....ja vi är ju bra roliga, eller hur killar;P

Neej, tyvärr är det så i många avseenden att "statusen" spelar en jäkla roll, även i detta fall. Där blir statusen som en rang, ju högre status ju tryggare kan du känna dig, lägre status så får du slita för födan;)

jaja...vi lär ju aldrig ändras o det är bara att acceptera, men skönt att man inte är involverad allt för mkt i dessa "lekar"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0