buhuu


Slut på kurserna

Japps nu är det slut på både valp o allmänlydnad, fast avslutningen blir ju på söndag=) Och då hoppas jag att ja får se dom flesta där!!=) Emilia kommer ner på lördag och då blir det träning för hela slanten, förhoppningsvis, sen så ska hon hjälpa till på söndag, tusen tack kära du<3

Ja sen får vi se om det blir lugna puckar eller om allt flyter på i lagom takt, hoppas väl att det kanske blir endel kurser, både neråt och uppåt=) Det återstår att se. Sen så rullar privatkurserna på, så det är roligt att folk börjar få upp ögonen för mig/oss, nu börjar även snacket att gå från mun till mun & än så länge så låter det possetivt=D Och det är väl alla företagares dröm, att kunna marknadsföra sig genom kunderna! wiiee!

Nej nu ska ja bädda ner mig, har fortfarande 38 i feber=(
*tycka synd om sig själv*

So long!

Revir!

hahahahahahah...ja måste bara skratta av mig....hahahahahahah!!
Tjejer är så hiiimla hiimla roliga, framför allt när det kommer till deras "revir" Det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om, bara att man känner att det tillhör "sitt" ex, killar, intressen, utseende mm... Det är verkligen som man säger "keep your friends close, but keep your enemies closer"!

Det är så roligt att se spelet (och herregud, ja är då verkligen ingen ängel, ja är lika j*vlig i det idiotiska spelet) man börjar att fråga hur det är och ställer exakt dom frågor som man vet att man kommer få en viss motfråga på, just enbart för att få ge sitt snälla, men "fuck off, detta är mitt revir" svar:P hahahaah!!

Jaa, är man inte "typisk" tjej, ja då vet man nog inte vad ja talar om, men ja tror nog att många känner sig träffade och vet EXAKT vad ja säger;P Jaa, jag kom o tänka på det idag, då när ja själv råka ut för det, och fick veta var den såkallade gränsen går;D Och det roliga är att man gör även så med sina vänner, men då kanske man bara ger en snygg vink, att  -du, ja var här först, är det okej? Men när man frågar är det okej, så menar man egentligen,- stick så slipper vi skapa en scen.
Och med dom lite mer bekanta så visar man lite extra med ex ett sarkastiskt inlägg, som endock är vänligt men med lite sarkastisk ironi i det. Och på svenska så blir det ju självklart - BRING IT, BUT YOU GOING DOWN!
men skillnaden mellan vänner o bekanta är att vänner fattar och ger sig på en gång,då man har den här oskrivna regeln  "först till kvarn" så att säga. Men med bekanta så kan man självklart få mothugg, för att se vem som är högst i rang, tjaa som hundar ungefär;) Och det sägs ju att när hanar slåss så är det för att göra upp, men när tikarna drar igång, ja då står döden på schemat!
Ungefär så är det med människor oxå, inte ordagrant då, men även när man vunnit det första slaget, så kan man aldrig vara säker på att inte kniven kommer i ryggen nästa dag;P

hahaah....ja vi är ju bra roliga, eller hur killar;P

Neej, tyvärr är det så i många avseenden att "statusen" spelar en jäkla roll, även i detta fall. Där blir statusen som en rang, ju högre status ju tryggare kan du känna dig, lägre status så får du slita för födan;)

jaja...vi lär ju aldrig ändras o det är bara att acceptera, men skönt att man inte är involverad allt för mkt i dessa "lekar"

Funderar på att bli rik?

Ja, det skulle ju inte vara så fel för tillfället^^ Frågan är bara HUR?! Funderar på om brunetten kanske måste komma fram igen;) heheh! Det sägs ju att brunetter tjänar mer, så det bör ju vara ett steg i rätt riktning=D Men just nu så känner ja mig så oerhört lat & fantasilös...funderade/funderar på att skriva en bok, men vem f*n har den disciplinen, ja okej, jag har den då inte:P Nää, det får ja nog göra när ja sitter på ålderdomshemmet i rullstol, då ja inte har nåt annat val än att sitta still!! *asg* Men så tänker man, ja men i bloggen då? Där får man ju ner en massa skit på en hundradels sekund. Men så fort man ska bli seriös då får ja skrivkramp & dampliknande symptom^^
 Yeah i know, ja är inte helt frisk där uppe, men ja måste bara tillägga att nu har ja även feber, så det gör det ju lite mer acceptabelt, enligt mig iaf *fniss*

Neej, ja ska nog uppfinna nåt (?) men då lär jag väl behöva en tekninsk hjärna, och humpf, njee inte riktigt ja va?! haha!! Aa, så tänker ni, men du ka ju uppfinna nån hundsak! Tjaa, men vad finns det liksom inte redan? finns ju fasen allt mellan himmel o jord, JA, allt! Nu sitter du säkert o klurar på nåt riktigt sjukt, men ja lovar dig, det du tänker på finns!!
 Så nje, den ideén lägger ja redan ner.

Mja en hundbok då tänker ni? Hm...kanske, möjligtvis, men vad ska lilla ja skriva om då? Skvallret o skitsnacket i hundvärlden? Den grymt sjuka aveln eller varför inte den kalla utfrysningsmetoden eller den oändliga avundsjukan? hahaha!! Ja varför inte, ja skulle ju bara bli hatad i hela hundvärlden!! 
Men vadå, ja blir ju känd, det gills väl??=/ hahahah!!
Som sagt, feberyra:P

Hum....ingen bok, ingen uppfinning, ingen hundsak...vad ska ja då hitta på? Kanske ska ja komma på ett riktigt vattentät plan och råna en bank? Eller varför inte hypnotisera hela världen till att få upp sina ögon för mitt lilla företag? JAA!!
Där har vi det!!=D

Tack för mig gott folk, ni har varit en jättetrevlig publik;)
En Stjärna har slocknat...


Min mentor har lämnat mig, en ängel har återfått sina vingar, ja den underbaraste stjärnan av dom alla har slocknat
Det är med en stor sorg men samtidigt en lättnad att Inka nu har fått somna in. Hon var pigg in i det sista & hon har nu fått lämna oss med värdigheten kvar.

 Endel av mig inser nog inte att det är sant & en annan har sagt farväl för längesen.
Den vännen har jag lärt mig mkt av & utan henne hade jag aldrig kommit så långt som jag har gjort.
Vill tacka henne för alla dessa år & ja vill tala om att hon har lämnat ett stort tomrum  & saknad men hon har en enorm plats i mitt hjärta<3
Med dessa ord så vill jag bara säga:

Vila i frid min ängel
INKA
1997-2008
GRATTIS SYSTERYSTER!

GRATTIS SYSTERYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!!
Hoppas att du får en trevlig dag, med skojj, skratt, paket & tårta såklart;)
Hoppas att vi ses snart - miss you!<3

image528

Service-ekipage

Ja här kommer en bild på mitt första servicehundsekipage=)
Dom utvecklar sig från gång till gång &
med tanke på att Smulan bara är 6månader så kommer detta ekipage att gå lååångt=)!Bengt, Barbro & lilla Smulan

Gizmo fick  vara med idag, som störning & även lekfarbror, han är så duktig, min lilla plutt^^

Och vem vet, kanske blir det en guling i la familia, ser ju lite sött ut=)


Smulan & Gizmo 24/9-08

Här e han=)

Här är lillskrutten^^

Precis utkommen=)

Välkomen till världen Liam!Nu har lilla Liam kommit till världen=D
Idag 12:02 så föddes en pojke på 3990 gram o 51cm lång
Mamma o bebis mår bra!=)
Och nu önskar vi dom all lycka till!

Bebis!

Sitter här med spänning och väntar på att telefonen ska ringa, och berätta att Josefine har fått sin bebis^^ Så nu sitter vi å håller tummarna för att allt ska gå bra=)

Bråk + Blod = Södertälje!

Ja, kvällen vart superlyckad, det var kanontrevligt folk, bra musik (för de mesta:P) härlig stämning och exotiska drinkar;)
Men, ja nu kommer det igen(!) Det hela slutade såklart i blodbad, ja mena södertälje måste ju ge händelser efter sitt ryckte, right!? Mja, lyckligtvis så var det inte nån i våran skara utan nån helt annan, som ja inte äns kände, visste inte ens vem det var.
Det hela började med att en kompisa gick dit för att lägga sig i, så skulle ja springa fram o stoppa honom, men då var själva bråket över & en kille låg på backen med ett stort jack i huvudet! Hans kompisar stack därifrån så jag slängde mig ner för att hjälpa honom, tog en tröja för att stoppa blödningen, men det sprutade ju blod över allt, så hela jag vart nerblodad, ansikte, händer, kläder & håret. Sen så kom iaf mina kompisar och polisen o efter en stund även ambulansen. Vi stog o snacka en stund me polisen och när dom då fick veta att vi inte ens känner varann, så fick ja jätte mkt beröm för min insats *stolt*;P
Och killen som var skadad bad mig att ringa hans tjej, så det gjorde ja, så att hon fick veta varför han inte kom hem. Och när vi väl kom hem sen, kring 6tiden, så fick ja ett mess, där det stog att allt hade gått bra, han hade fått sy, men skulle snart få lämna sjukhuset, så det var ju skönt att höra=) Hon tackade även jätte mkt för all hjälp o för att ja ringde!
 Så allting gott, slutet gott!
Så vem vet, nu kanske ja blir en kandidat i svenska hjältar;)! hehe...

Jaja, dagen för övrigt är inte så rolig, man brukar ju säga att man får vad man förtjänar, men nu tycker ju ja att efter min goda insats så kunde ja väl fått en lindrigare baksmälla^^ hahah!!

Nej nu blir de käk, film å GODIS=D!!

OVER & OUT!


Party Party
Måste ha kommit in i nån partyperiod, för ikväll ska vi ut å skaka rumpa igen;)
hehe...så nu måste här fixas o donas innan THE People kommer;)

Och antagligen blir det segt i bloggen imorrn då, så ni får tassa förbi vid ett annat tillfälle istället!=D
 
So long!!!


Kolmården

Japp, nu har vi vart i Kolmården och gentestat Ninja=)
 Vi får väl inte svar förrens om 4v om hur det ser ut=)

Fanns endel trevliga o fina pojkar som ja o N checka in;)
hehe... så vi får se vem som blir den lycklige^^

Sen fick vi faktiskt bli fotade, för våran fina insats;)Ninja Ua på ögonen!

Som rubriken lyder...
YES!!! 
nu kan valp-planerna börja på riktigt!!!

Nu blir det gentest imorrn, sen är vi äntligen klara med alla dessa tester!

wiieee!!


Sorry

nu har ja vart lite dålig på bloggandet igen ^^ Men veckorna bara susar iväg och det är fullt upp hela tiden! Så det får bli min ursäkt;)

Veckorna består som ni vet av kurser, kurser o åter kurser;) Jätteskojj, och mina ekipage utvecklar sig jättefint! Superkul att se=D Och nu börjar allt lida mot sitt slut och då ska vi ha avslutning och våran första hundträff=) Ja hoppas verkligen att detta blir uppskattat då jag gör det gratis för deras skull, så min betalning kan ju bli att folket dyker upp iaf ;P hehe...men det hoppas ja! Eller hur gänget!?

Men även om dessa kurser börjar lida mot sitt slut, så är hösten bara en början på allt som ja har tänkt att hitta på, sen får vi se när saker o ting går av stapeln, men håll dig uppdaterad via hemsidan:)

www.nattis.hundsida.se

Nej nu blir det lite krubb!

Byeee!!Söndag!

Ja, så kom söndagen så himla fort dennna gång oxå=(
Vaknade iaf lite halvsliten ;P men sen fick ja kaffe o bulle, vilket gjorde susen;) haha!! Så det var inte många timmar innan ja skulle träffa Martin o vi skulle åka hem. Så ja tänkte passa på att busa lite med mina kära brorsbarn=) Så ja å Flisan satt o pärlade och sen blev de fotboll me Trillepille:) Jättemysigt "avslut" innan man skulle dra hemmåt.


Lyckligast över sin Bulle^^


Sötisar^^


Syskonkärlek <3


BusLigan Nr 1!!

Ja, vilka härliga ungar;)

När vi kom hem så var det några som blev ÖVERLYCKLIGA=D
heheh...mina skruttisar!

Jaa, så  såg helgen ut!

over & out!


Lördag!

Ny dag, nya tag....Med rapport från hemmet att doggsen lever:P så kunde man börja slappna av och fokusera på att ha lite trevligt^^

Idag så stog Lucky på schemat, men innan dess så hann ja med pappsen en sväng & sen åkte ja hem till brorsan och vilade en stund, vilket inte hade vart så lätt natten innan!

Mot 18tiden så kommer emilia o kristian och hämtar mig, då vi skulle förfesta lite hos dom=) Det var jäkla trevligt & efter  många roliga disskussioner så var det dags att dra sig mot lucky^^ först känndes det väl lite smått patetiskt att gå dit och man kände sig ju som en mormor över alla snorungar där:P hehe...Men sen vid 12-tiden så började 87:orna att ramla in och då jäklar blev det livat kan ja lova, det var längesen ja hade så jäkla kul på lucky, tror inte det var många man saknade, och alla var så trevliga och satt å pratade om allt o inget=) Sen emellanåt så satte ja o emilia klackarna i taket o släppte loss;) Så när lucky sen skulle stänga så ville man inte alls gå hem^^ Ja, en superlyckad kväll med en massa goa människor! shit va kul!!
   


 

Fredag!

Ja, då tog man sitt pick o pack o drog uppåt , UTAN HUNDAR!, så det kändes ju lite märkligt=/ men men, vi hade ju nu våran kenneltjej Moa som skulle hjälpa oss=)

När jag väl kommer upp så åker ja till pappsen & snackar lite skit å får i mig lite käk..mumma!... Men, ja nu kommer det där eländiga "men:et"  när jag då hade vart uppe i dalarna i några timmar, så ringer Moa, Cazper är sjuk...jaha, tänker ja, vad är det då da? Nej, han kunde inte bajsa, sen spydde han och det rann avföring ur rumpan, samt att han dräggla som om han vore duschad & låg som en klubbad säl...oh herre, tänker ja, det är ju typiskt, just när man för en jävla gångs skull åker iväg utan doggsen (!) men men, ja ringer panikslagen till Lina (som för tillfället var ute i skogen) och säger väl mer eller mindre att min hund e döende (vilket ja typ trodde) iaf så är hon så supergullig att hon åker hem till mig och ska kolla läget=) och under tiden har Moa ringt djursjukhuset, och dom sa att vi fick göra som vi ville om skulle komma in eller ej? Okej, tänker ja, det låter ju bra? not....Men iaf Lina kommer och säger att vi inte behöver åka in än, att dom skulle få i han mkt vatten och sen avvakta...skönt tänker ja, Lina vet ju vad hon pratar om=) Så sen var hon hjälpsupport under hela helgen...men han hade tydligen blivit bättre sent mot kvällningen och sen var resten av helgen lugn gällande doggsen iaf=)

Ett SUPERTACK TILL LINA! Och tack för ihelgen Moa!

Vilken helg!

Ja nu är man hemkommen från dalarna men ja tänkte att jag gör ett inlägg för varje dag som gått=)

En del av mig!

För dom som känner mig, så vet ni att ja verkligen kan leva mig in i en film lr låt & denna låt lyssnar ja nu på dygnet runt, tycker att den har ett trevligt budskap och en härlig känsla, för min del! Det är ju olika för alla hur man tolkar saker och vad man får för känsla. Men för mig betyder denna super mkt, och ger mig hopp på nåt sätt, för er som inte förstår så låter detta säkert jätte töntigt:P men men, ville bara dela med mig av ett textstycke som förgyller min vardag=)

Just a small town girl, livin in a lonely world
She took the midnight train goin anywhere
Just a city boy, born and raised in south detroit
He took the midnight train goin anywhere

A singer in a smokey room
A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers waiting, up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlight people, living just to find emotion
Hiding, somewhere in the night

Working hard to get my fill,
Everybody wants a thrill
Payin anything to roll the dice,
Just one more time
Some will win, some will lose
Some were born to sing the blues
Oh, the movie never ends
It goes on and on and on and on

Dont stop believin
Hold on to the feelin
Streetlight peopleNy klient

Idag ska jag träffa en ny klient. Idag blir det en "pratglad" schäfer;) Så vi får se hur det går & hur det hela slutar, men det ska vi nog kunna ordna, med hjälp av mina magiska fingrar^^ *blink*
Det blir iaf ett hembesök och sen får se hur upplägget blir:) Mer om det skriver ja sen.

Annars så är det väldigt lungt denna dag, har bara den klienten. Sen så åker ju martin redan idag till dalarna *snyft* så det blir väldigt tomt och ensamt här....är ju nästa förskräckligt hur "beroende" man blir av sällskap, att bara höra nån annans röst, nån finns i rummet intill, att veta att nån alltid kommer hem på kvällen..hehe...ja, den "ovanan" har ja fått iaf^^  men men, det ska nog gå bra eller det ska gå bra:P

Morgondagen är ju helt full, så den dagen går ju fort och sen så åker ja ju på fredag..jiippiee!! Och då lär det bli fullrulle, med allt man ska hinna med, hoppas även att tjejligan hinner att träffas!=D Ja, nu längtar ja verkligen, ja känner mig som ett litet barn som väntar på julafton^^ haha!! aa...men så mkt betyder leksand för mig!! Hoppas bara att allt går braa me doggsen här hemma, men det ska de nog=) Men man är ju blödig, känns rätt så jobbigt att lämna dom faktiskt *skäms* men dom är ju vid min sida JÄMT, min andra halva liksom, och ja menar, hur många är det som kan gå på ett ben & köra bil med en arm;) haha! Ja tänk på det^^ men men, det är väl nyttigt att lämna dom oxå *bölar* hahaha!! jaja, allt blir säkert superbra, får väl tänka att det ska bli lite skönt att vara "barnfri"

Nej nu ska ja leta efter en text!

bye bye

HundTräff 5/10!

Ja nu är det bestämt att vi tar och slår ihop avslutning och hundträff, så boka nu in den 5/10 så ni alla kan vara med på våran dag=D

Mer info hittar ni på hemsidan under nyheter!

Spår!

Igår så stod det spårträning på kurs-schemat! Det var spår för valpisarna & herre (!) va duktiga dom var, känns superkul=) Och alla verkar ha utvecklats från gång till gång. Och deras mattar har det blvit en jätteskillnad på! Nu ser man att dom börjar flyta samman med sin partner/hunden=) Såå jaa, det ska bli superskojj att se deras utveckling i framtiden!

Och innan kursen så körde ja även ett lättare spår me Giz, och det gick bra, han var lite trög i börjar, men sen fatta han galoppen! Så mer av den träningen ska det bli! Nu har vi ju bara ett mål kvar för detta år, och det är ju att klara anlagsprovet i viltspår, så det hoppas ja att vi ska hinna med!=)

Tvättdag...igen

Jupps, idag har dagen T kommit, alltså min roliga tvättdag^^ Men men, det är ta tag i saken! Sen så blir det planering av dagens valpkurs och nånstans emellan tvätten och planeringen, så att ja tänkt att köra ett jaktpass med Gizmo..hm..tror ni ja hinner;) haha....Det gör ja nog, på nåt vis!

Kan ju oxå meddela, att min kenneltjej är nu tillsatt, det blev en Moa^^ hehe... Som ja skrev tidigare, hon är naturligt duktig med hund, så nu ska hon få sin första "jobbhelg" till helgen, då ja brummar upp till dalarna! wiiee!!!
 Och allt kommer nog att gå kanonisch!

nej..åter till tvätten--BLÄÄ:P
photo

Leksand!

Nu kommer ja=D
Om allt går enligt planerna så drar jag uppåt i landet till helgen, och ja hoppas verkligen det, då ja behöver lite "hemma krafter" ;P hehe...åhhh...tänk den dagen man flyttar tillbaka, när man flyttar hem...ja den dagen då får nog själen ro..Men men, det är för tidigt ännu, tyvärr..=/

Men en dag! Ja, då blir ja leksandsbo igen=)
Får tänka som helena sa - Jag har inte flyttat, jag är bara borta ett tag;)


Ginnie

fick just ett lustigt samtal
-Hej, vi är på väg för att köpa din hund, har du tid en sekund?
(jag) Va?! ja tänkte, nej nu har martin fått fnatt!:P
haha...men så var ju inte fallet.
Min förra bc Gin, är nämligen till salu igen, och ja står tydligen som ägare? What?  liksom...:S

Vilket fall som helst, så för att göra en lång story kort, så har det blivit en massa missuppfattningar eller nåt. För jag och ägaren kom nämligen överrens om att ja skulle ha första tjing att köpa tillbaka henne om hon nu skulle säljas, då jag inte vill att hon ska flytta till ett ytterligare hem....Men så har nu inte blivit fallet, utan ja har inte hört ett ljud förrens den här trevliga damen ringer och berättar allt!

Ja, jag får säga USCHA igen för oärliga människor....suck...nu försöker ja även att få tag på ägaren som inte tänker svara. Och med tanke på att hon nyss pratade med damen så vet ja att hon är anträffbar!

Men det som är skönt är iaf att jag har folk på min sida som exakt vad ja sa till folk som ville köpa gin från mig, och det var då fan inte som  TÄVLINGSHUND!! GRRRRRRRRRRRRR

Dom andra valde att inte köpa henne iaf, fick ja nyss veta. Och tack så hemskt mkt Lovisa för att du ringde!
Än finns det hopp för mänskigheten!


KennelTjej

Nu har jag träffat våran blivande kenneltjej=) Väldigt trevlig och duktig med hundarna, hon har ett riktigt "hundöga" Så det här kommer nog att bli kanonisch!

Så ev. så får hon sitt första uppdrag nästa helg, och ja blir "barnfri" hihi=D

Stavfel

mm...såg att det blev en massa fel på något inlägg:P men men, det går fort när det svänger;) haha

Husse!

Lite dåligt med bilder på husse tycker ja;)

Bilder..

... Från kräftskivan!Hmm? Ja har faktiskt ingen aning om varför bilderna blev så suddiga...måste vart nån som såg lite dåligt^^
hahahah!!

Lite nya kursekipage!


Karina & Glory


Maria & Turbo


Lena & SelmaLilla valpgruppen

Hänt sen sist..

Jo lite roliga saker har hänt sen sist, jag har tex fått mitt första service "hundsfall" det har jag skrivit lite om tidigare. Så nu har jag träffat  en omgång. Och det här tror jag kommer att gå finfint, då både hunden & ägarna verkar mkt vettiga:) Detta är då enn dam som sitter i rullstol och kan använda sig av rullator som vill ha hjälp i vardagslivvet så att säga. Vi ska dels träna på att gå fint vid rullstolen, men sen sådana praktiska saker som att ta upp kopplet, hämta tidningen mm=) Men som sagt, detta kommer att bli jättebra i slutändan!

Tack snälla Barbro & Bengt för ett trevligt mottagande & gott fika=)!

Lite bilder kommer att läggas upp vid ett senare tillfälle.

Uscha!

Ja usch för äckliga, tjocka, tandlösa människor som inte kan göra rätt för sig!! Bläääääääääää
mm...nu är ja anti... Jag har träffat många trevliga människor här i södertälje, MEN även många idioter!! Och just nu känns det verkligen som att de negativa överväger det goda....Jag försöker verkligen att vara possetiv och ha "öppna armar" för folk, men jag har insett att jag har kanske "föööör" öppna, så att folk utnyttjar mig...SOM VANLIGT!!  nej usch nu är ja så besviken så att jag sitter här och grinar.... Just nu känner man sig som en värdelös människa....
Men när ska allt elände sluta? 


..


Kurs Kurs Kurs!

Ja det är det som står på schemat dagarn i ända;) Idag var det privatkurs med Maritza, sen så var det allmänlydnad på kvällen. skitkul!! Känns skönt att ha något att göra  & att man faktiskt har jobb mån-fre som alla andra^^ Imorgon blir det privatkurs på dagen och valpkurs på kvällen. Sen resten av veckan så är det bara privat, bla. så ska jag träffa damen i rullator på onsdag, så då börjar det projektet=) Spännande ska det bli!

Nej nu lär jag äta något!
bye bye

RSS 2.0