Faith Hill

Ja idag blir det lite rester. Så jag stekte på lite kyckling, morötter o nötter, sen sallad o sås till det=)
Och för er som undrar varför ja skriver & lägger ut mat på bloggen, det är för att jag själv ska fortsätta att motiveras, inte för att jag söker beröm;)

Och vem vet, det kanske är nån annan som inspiration oxå=)





Så nu blir det käk med tända ljus, faith hill o ensamhet, kan det bli bättre^^

Skitväder=Städning

Japp, idag blev det ett riktigt skitväder & självklart så får man passa på att städa då;) Har redan tagit det värsta, nu är det bara finputsning som gäller^^

Kan ni tänka er va, att jag som är en sådan djurmänniska är så oerhört pedantisk??!! Usch jag hatar vad hår o skit heter, men jag dammsuger 2ggr om dagen o dammar lite titt som tätt, kanske låter jobbigt, men jag blir iaf lycklig o nöjd, då är det helt klart värt det!

Hmm...undrar var jag kan fått detta ifrån?? Annie kanske bara kanske känner sig träffad;) hehehee^^

Men tänk va lite städning kan ändra humöret? När det är stökigt o skitigt då känner ja mig superstressad o lätt irriterad och så vips när skiten är borta, då blir man harmonisk igen=D

Nåja, nog om detta....Idag har jag varit hos Cia o fikat, mkt trevligt o mkt gott;) Va?! tänker ni, har hon fuskat?? Jaa, det har jag faktiskt, men jag har inget dåligt samvete för det, för så som ja springer o fixar o dona o lghten så  har jag nog jobbat bort dom där extra kalorierna...och vet ni, jag har redan gått ner 3kg!!! wiiieeehooo!!! Jaja, jag vet att det bara är vatten, men det är endå en härlig känsla att ställa sig på vågen, 3kg lättare oavsett vad ;p

Nej, åter till arbetet!

Chingeling!

Idag..

...mina vänner så bjuds det på rostade morötter med honung o vitlöksmarenad, samt lite andra kryddor & till det så blev det kyckling o lite sallad

Titta o njut;)


Är jag inte lite duktig?^^

Måste ju oxå påpeka att marinaden är hemmagjord, så inget fusk här inte;)
Synd att ni inte kan lukta från bloggen, så ni fick känna den ljuvliga doften=)

tjing!

Julstäming

Ja, idag  fick jag lite julstämning då jag satt & höll på med årets julkort, de blir så fint så;D
Iaf så ville jag nästan sätta på en julskiva, men jag ångrade mig, är ju lite för tidigt + att man då hinner tröttna tills man egentligen drar fram julsånger o sånt. Men tiden går fort & snart är julen här...kommer väl få julklapps panik snart^^ men jag tänkte att ja drar ut kusinen i sista stund o tokshoppar dagen före;) det tycker jag skulle bli en riktigt trevlig tradition, vi hade väldans skojj den gången iaf *fniss*

Nej nu är det té dags!


Maten

Ja jag vart super nöjd med min måltid i mitt nya liv...
Kyckling,nötter, vindruvor det är bara suuper gott!! Sen hade jag även gurka o paprika med hemmagjord sås (very light ;p)


Så nu är vi mätta o belåtna, inget sötsug här inte;)
Tyvärr blev det ingen långprommis, då jag fortfarande har feber...men imorrn så hoppas jag på nya tag!=)

Ha en trevlig kväll!


Mitt nya liv!

Börjar idag, måste ju gå ner i vikt nu så att man kan äta upp sig till jul;D hahahahah!!!
För er som vill haka på, kan ju hojjta till! Jag går ifrån mig till scania hälsocenter varje dag, det är iaf en prommis på 5,3km. lite roligare om man har nån att prata med oxå=) Så härmed så efterlyser jag  Lina.....vart är du???????? Vi som skulle gå så mkt tillsammans? Neej, hon har minsann gått upp i rök??:S

Men men, om nån annan vill gå med, så kan ni ju slå en pling=)

hojj!

39graders feber...

och hundkurs, mjaa, det var inte så roligt=( Men men det gäller att bita ihop.... ekipagen har utvecklats iaf så det är alltid skojj att se vad som händer från vecka till vecka, som jag sa förut, dom kommer att utvecklas jättefint, br hundar o bra ägare.


Nu orkar jag inte att skriva så mkt mer....här kommer bilder iaf=)

Marie, Julia & Niko

Ewa & Sally

Freja & Anton

Jonas, Linn & Princess

Lite bilder



Gå in på
www.nattis.hundsida.se
för att se fler bilder=)

Leksands kurserna!

Jo då lär jag ju tala om hur det har gått med kurserna oxå=)

Ifredags när vi kom upp, så var det privatkurs som gällde, då det var 2 hundar som inte kunde hålla sams, ena ekipaget på denna kurs var oxå döv, så det var en annorlunda upplevelse att ha med sig tolk & så. Men det gick väldigt bra, och jag måste säga att dom gör ett grymt bra jobb, kändes tillslut inte att man hade nån där, utan att man direkt pratade med ägaren=)

Jag gav dom iaf tips o råd hur dom skulle göra och betee sig & det funkade kanon, dom blev verkligen jättenöjda, så nu skulle dom jobba på för fulla muggar!


På lördagen så var det dags för grundkurserna & det var en lagom grupp med trevliga ekipage=) Vädret var inte det bästa, men jag hörde inga klagomål, utan nu var det "äkta" hundfolk, inga dåliga väder, bara dåliga kläder;)

Dagen rullade på & allt flöt som det skulle.

Söndagen så bjöds det på en liten solglimt, så det var skönt=) Även denna dag funkade kanon & trots att hundarna var trötta efter lördagen så gick det jättebra, dom fick ny energi! Det hela avslutades med fika & lyckosparks utdelning, hehe... Som det låter så verkade alla jättenöjda &  det antar jag oxå, då dom redan frågade när fortsättningskursen kommer;) Så det känns ju jätteskojj!!

Bilder kommer att läggas ut på hemsidan under galleri/kurser.....så håll koll för er som vill kika:)

Som sagt, helgen har flytit på jättebra och med nöjda & trötta deltagare, så tackar jag för mig!=)

Ekipagen!


Karin & Moa

Maria & Doris

Kristina & Amanda

Malin & Clinton

AnnaMaria & Ronja

Emilia & Hector

Hemma igen!

Efter en mkt lång och aktiv helg så är vi nu hemma igen=)
och med mig hem så har jag både trötta & snygga pojkar^^ Tack så hemskt mycket Pillan för att du gjorde grabbsen till flattisar igen;)
Jag sa det till pillan när jag var där, att jag fattar inte hur hon kan få dom så snygga, dom gånger jag känner mig helnöjd, då är det som "slarv" klippning om Pillan skulle ha gjort det, helt otroligt vad duktig hon är!

Så henne rekomenderar jag verkligen & inte bara för er kring dalarna, utan jag tycker verkligen att det är värt den extra bensin som det blir från sthlm & upp....för hem får man iaf en stjärna, och sånna är väl ovärderliga!;)

Måste även säga att jag är gryyyyyymt avis på Pillans nya hus, sååå fint & såååå fräscht!!!! Och ja, läget det ska vi ju inte tala om, skog på ena sida & sjön på den andra...kan det bli bättre??? Neeej, inte för hundmänniskor som vi iaf!!! hahah!!

Men jag ska ta över det, den dagen hon blir pensionär, eller hur P? ;p

Färdig packad!


Puuuh...nu är allt färdig packat & jag tror bestämt att jag är på väg att flytta;) hehehe....men det kommer säkert att vara massor som jag har glömt iaf och endel av det som jag har packat, kommer säkert inte användas^^ men men, nu är vi redo för äventyr uppe i dalarna:)

Hoppas att vi har vädret på våran sida också, så ska detta nog bli enormt kul!

Fast jag måste erkänna att det är allt "jobb" innan som gör en trött, nu ska vi liksom bara glida igeom mål. Hoppas att det är vettiga o trevliga människor, men man kan nog inte säga annat om leksingar, right?;)

Ska även bli enormt kul att äntligen träffa Pillan oxå!! Wiiieee!!
Hon ska även göra gammelgubben snygg igen, han förtjänar ju den bästa av dom bästa!

Njee nu lär jag bege mig mot sängen, det kommer att bli en fulltecknad helg, så ja lär behöva den sömn ja kan få!
Innan ja pömsar så måste jag bara berätta att idag fick jag även en förfrågan om att hålla kurs nere i nyköping, sen så får vi ju se hur det hela blir, men det var kul att bli tillfrågad iaf=D

Nattinatt!!

//GNG-GÄNGET!

Sjukt tycker jag!

Ja nu ska vi leva i hyddor tror ja:P

Nej detta verkar ju helt stööört!!


http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=712630

GRATTIS INGELA!

GRATTIS PÅ  FÖDELSEDAGEN TJEJEN!

 
(Norskafyllan^^)

Hoppas att du får en toppendag med massor av paket o tårta!



Massor med Kramar från oss!


En bra dag!

Ja, nu har vi startat en ny vardagslydnad samt en ny valpkurs. Jätte trevliga människor & faktiskt lite kul att se killar för en gångs skull;) hehe...Riktigt trevligt folk iaf, och jag tror/vet att dessa ekipage kommer att utvecklas minst lika mkt som alla andra. Även lite roligt att ha fått med några som redan nu har bestämt sig för att tävla vidare:) Det ger även mig en extra sporre, då det blir "mina" ekipage som är ute och visar sig, så måste det ju se bra ut;) hehe...

En ny dag, en bra dag det är vad jag kan säga om denna dag, inga dumma åsnor idag inte ;p

Imorron så blir det träff med moa, vi ska träna lite inför tävlingen om 2veckor, ska bli så skojj så=)

Nää nu ska vi faktist fuska med en pizza!!! hahah!!

Kurs ikväll!

Efter att nu ha avreagerat mig :p

Så startar dom nya kurserna ikväll.
 Det ska bli himla skojj & se vad det är för trevligt folk=)

Kände bara att jag behövde lägga in ett lite trevligare inlägg oxå ;) Jag är ju faktiskt snäll så fort jag har fått kasta lite skit^^

Ha en trevlig dag på er!

Skillnader?



Mmm...det är ju skillnad på kompisar o vänner, iaf enligt min betydelse av det. Men när man som vän blir bortvald för en "kompis" (alltså om vi nu ska vara riktigt larviga, så har ju vännen högre status) då blir man lite less. Man blir alltid tagen för givet & då även "bortvald" dvs, att man alltid finns där när en vän behöver en, gör så att man själv glöms bort...ja ni fattar säkert & dom som inte gör det...to bad!...

Idag har jag en sådan dag när jag är urless på detta & speciellt om man blir bortvald för nån som man själv verkligen inte tycker om! Ahhhhhhh...jag är så är så arg & besviken nu, så det är inte sant!! Därför blir säkert detta inlägg, ett inlägg med sörja! Men ibland måste man bara få skriva av sig allt man tänker....tömma ur massa skit, helt enkelt.

Situationen behöver vi inte gå in på, men det handlar om hjälp & råd. Och där jag till och med har erbjudit att betala denna såkallade vän för att hjälpa mig. Svaret har blivit -Nej jag har inte tid....Visst fine, det får man ju acceptera, men när sen en dum jävla åsna ber om hjälp (OBS!) & en endaste gång...ja då finns man faaan till hands!!  Just nu skulle jag kunna slå min vän gul o blå, är såååå otroligt besviken så det är faaan helt ofattbart....USCH o FY !!!!

Jag ska minsann sluta ställa upp för nån asså, det är inte direkt första gången detta händer...mm...tänker ni, vad har hon för vänner?! Ja, det undrar jag med!!! Inga snälla jävlar iaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dom som är inblandade kan ta åt sig som en sugsvamp, ni övriga får tåla att jag har en
DÅLIG DAG!!!!


Ungtuppen..

...Blir 8 år idag!! Kan ni tänka er att denna julafton som kommer så har jag haft min Cazper i 8ÅR!!! helt otroligt!!!

Men till rubriken så måste jag säga att det är nog nu han är i sina bästa år. Inget tjafs utan bara ett lugn när man går, arbetar eller tävlar...Ja man känner verkligen ett lugn i honom, typ som att han har upptäckt att livet kan vara så mkt mer än att störa sig på andra hundar, bråka med matte eller klaga på grannarna i trappen;)

Ja, så 2009 det kommer att bli Cazpers år, kan nog räkna på ena handen hur många "fräcsha" 8-åringar jag har sett i hela mitt liv. Så nu ska vi satsa stort på framför allt agilityn men jag tror även att Caz kommer att skrapa storslam i vänstervarven oxå;) Och om inte, så kommer vi ha ett minnesvärt år=) Man är ju endå realist & jag vet ju inte hur länge jag får äran att bevara denna ängel....han har nog många uppdrag kvar efter detta liv:)

Idag var vi på affären & Cazper valde ett STORT ben som sin present, mm....menar verkligen stoooort! Han var så lyrisk när han kom hem, så dom första 20min kunde han inte äns lägga sig ner & tugga utan han stod, såå sööt^^ Han är även en snäll rackare, då han delade mig sig till N på ena hörnet & G på andra, hihiih...så snäll min lilla djävul ;p

Nu ligger gammelman/ungtuppen & sussar så gott...tror nog att han har haft en bra  födelsedag=)

Hurtbulle!



Japp, nån gång ska man väl bli det oxå^^ hahahaha!! Har sen en tid tillbaka börjat cykla lr gå 5,2km me doggsen & idag hade jag en riktigt seeeeg dag, när ja egentligen inte orkade nånting...men då(!) slängde ja i mig lite knarkpiller ;p, så jag for iväg på en prommis me doggsen, åå jäklar va jag svettades kan ja lova, inget slögående här inte! sen så är disken borta, tvätten är ihop plockad, golven är rena..och jaa...nu då? Nu vill jag ju inte bara sitta still, men inget finns det att göra heller=/

Nej kom igen nu folket, bli lite hurtiga med mig så jag får nåt att göra;P

Tjing!!

Liam

Igår fick jag äntligen se lilla sötnöten^^ Snacka om cool bebis, ja sa det är han så här lugn nu så lär han väl bli en djävul som tonåring^^ hehe

Och han såg ut som en rumpnisse blandat med lillaMy hahaha!! Ja jag vet, det låter elakt, men han va jättesöööt, speciellt när han såg så butter ut;P hahahah

Enjoy!
                       

Sötnöt^^

Vilken dag...

Ja usch vilken dag! eller rättare sagt period.....
Nu har jag fått såå många dåliga nyheter så jag vet inte var jag ska "lägga" allt, det har verkligen varit några veckor med tråkiga händelser, när ska det ta slut??

Man förstår ju att folk blir knäckta!
Samtidigt som man ska ta hand om sina egna problem, så vill man ju fortfarande vara en bra vän som finns där, mja jag känner att jag inte räcker till förtillfället=/
Men man får försöka att se ljuset i tunneln, tjaa, det har nog blivit mitt nya motto i detta liv, det bara måste ju komma nåt riktigt TOKBRA(!) snart, som även håller i sig en stund & inte bara för mig utan för alla i min närhet & för min del så skulle jag känna mig som lyckligast, bara man får ett stabilt liv, tänk va skönt! Slippa att vara orolig för boende, pengar, bilen, hundarna, ja you name it, tänk att bara få ha ett stabilt liv=)

Jaa, man kanske är knäpp som inte önskar sig något mer, men skulle jag få en endaste önskan, så skulle det inte vara att bli miljonär eller nåt liknande utan bara jag får ett stabilt liv med en trygghet..då blir jag lycklig=D

Behövde bara skriva av mig lite=)

Och för att skriva nåt possitivt så vill jag säga att ja har  träffat på helt underbara människor & vissa hoppas jag, verkligen kommer att följa mig livet ut!

Och jag måste bara skriva att nog för att jag har många bra vänner så är Sarah & My alltid vid min sida, vad skulle jag ha gjort utan er tjejer! Ibland kan man förundras, hur så underbara människor kan komma till världen? Eller, vem vet, dessa flickor kanske är mina skyddsänglar rent utav, vem säger att änglar inte kan ses som människor? Hmm..värt att skänka en tanke till kanske?=)

Har även andra super mysiga folk omkring mig, ingen nämd ingen glömd, men tack även till er att ni finns i mitt liv. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad av att ha speciella & unika personer omkring mig<3

Miss you people!

Jaja...

Jag får väl ta att printa ner ett par rader om något annat än hund :P
Det är inte så mkt som händer i mitt liv som inte rör hund, så vad ska man skriva? Kan ju nämna att något bokskrivande kommer det inte att bli, en sida fick ja ihop innan fantasin dog helt ;p

Nej fan nu skiter ja i det här, nu blir det pretty women!

Kurser!

Såhär se det ut nu....

Allmänlydnad i Södertälje den 20/10 finns det 2 platser kvar på.
Valpkursen i S-tälje, den 21/10, finns det 4 platser kvar på

Grundkursen i Dalarna kommer att hållas den
25-26/10 och 15-16/11
Så sprid rycktet vidare;)

Strömstadskurserna ligger ännu på is. Men så fort vi får ihop tillräckligt många ekipage, så drar vi neråt=)

Så först till kvarn hörrni!

Hoppas att vi syns!

TJING!!

Nya kurser!

Nu tar vi en kort kort pause och återkommer med nya kurser den 20/10 och efter det så blir det julavslutning=)


20/10 börjar allmänlydnaden
21/10 börjar valpkursen

än finns det platser kvar på båda!

Vi välkomna både nya och gamla deltagare=)


Avslutning

Ja, nu var det Smulans sista kurstillfälle. Hon har utvecklats jätte mkt och vi har kommit en bra bit på vägen till en lyckad servicehund=) Både matte & husse jobbar på jättebra och som sagt, denna saga kommer verkligen att få ett lyckligt slut:)

Tack så jätte mycket, Barbro & Bengt för dom fina presenterna jag fick, martin hälsar & tackar oxå=)

Lycka till i framtiden med allt ni tar för er, så kommer vi självklart att höras av!

Kämpa på nu!

Kramar från 2 & 4-benta!


Hundavslutning/Hundträff

Ja, då har hundträffen gått av stapeln och avslutningen är klar=) Det var ett fruktansvärt väder men dom flesta dök faktiskt upp, TACK FÖR DET!!  Bilder ligger nu på hemsidan. Gå in på galleriet och sen på tillställningar, klicka på hundträff, så hittar ni bilderna.
Tänkte att det var så många bilder så jag lägger bara upp nån enstaka här, men gå gärna in och titta å njut;)
Till er som kom, så vill jag bara säga, tack,  för att jag inte behövde stå ensam i regnet;)
Tack även till Martin, Emilia & Kristian som gjorde att allt rullade på som det skulle!
Hatten av för er!
Och tack till er alla som gjorde så att detta blev en något blöt men minnesvärd dag=D

Det blev en dag med lite olika aktiviteter, tävlingar och föreläsningar.
Hoppas att alla vart nöjda, så ser jag fram emot nästa träff!;)



GRATTIS TILL SMULAN SOM BLEV DAGENS BÄSTA SVANSVIFTARE
&
GRATTIS TILL MOA SOM VANN TIPSPROMENADEN!


Annonsering!

Jepps, nu jäklar, nu har ja annonserat både i blge, leksand och sthlm...Så nu hoppas ja att jag börjar synas!!!=D Och ja hoppas verkligen att det ger något med tanke på att nu är jag ruinerad!! haha!

Så sprid ryktet vidare;)

shupps!

Ja så sa det efter jag hade lagt ut en annons om hundkurser i Dalarna!
hihi=)
Så nu ska det fixas o bokas med datum så sen tar jag den blåprinsen och drar uppåt och visar upp mig;) Känns ju faktiskt lite overkligt att det kan gå så bra? hm...fundersam:s Mja man ska väl inte ta ut allt för mkt i förskott, men just nu, så får jag faktiskt suga på karamellen om att folk just vill "ha" mig^^ *LER*

Ja, detta inlägg blev ju bara till för att skryta, så nu gott folk så kan ni gå tillbaka till erat igen;) hahaha!!


RSS 2.0